+40 312 297 730 [email protected] B2B

Scaun rotativ Boss - negru

Rating: 4
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Preț: 743,95 Lei 743.95
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Scaunul nostru rotativ oferă un confort excelent

Scaunul nostru rotativ reprezintă o combinație perfectă între confort și funcționalitate, făcând munca de birou o plăcere pură. Oferind suport excelent pentru coloana vertebrală și o postură ergonomică, scaunul nostru rotativ ajută la menținerea confortului pe tot parcursul zilei. Echipat cu reglarea înălțimii șezutului și mecanismul de înclinare, poți ajusta scaunul în funcție de preferințele tale, asigurând setările optime pentru o muncă eficientă.

Eleganță și stil în birou: Descoperă scaunul nostru rotativ

Scaunul nostru rotativ nu oferă doar confort, ci reprezintă și un element estetic al mobilierului biroului tău. Cu un design elegant, materiale atent selecționate și finisaje precise, scaunul nostru rotativ adaugă eleganță și profesionalism spațiului tău de lucru. Indiferent de stilul interiorului, scaunul nostru rotativ se va integra armonios în orice mediu, conferind biroului tău o notă de clasă.

Confort personalizat: Un scaun rotativ unic pentru tine

Știm că fiecare persoană are preferințe și nevoi individuale, de aceea scaunul nostru rotativ oferă posibilitatea de a personaliza confortul. Reglajul telescopic pneumatic sus/jos, înclinarea liberă a scaunului în spate, posibilitatea de blocare, suporturile confortabile pentru brațe și reglarea forței de înclinare a scaunului permit adaptarea scaunului la silueta și preferințele tale unice. Astfel, te poți bucura de un suport și un confort perfecte, care să influențeze pozitiv productivitatea și starea ta de bine pe tot parcursul zilei de lucru.

"

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 4

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium