+40 312 297 730 [email protected] B2B

Cuier de perete- Artizan din stejar - Pentru haine

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 5 - 12 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 318,83 Lei 318.83
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Umeraș orizontal

Extrem de practic și universal Umeraș orizontal pentru hol ar trebui să fie în fiecare casă. Chiar daca avem mobilier interior, dulapuri cu usi glisante sau un dulap, rolul umeraselor nu poate fi supraestimat. Aici trebuie subliniată dubla funcție a umeraselor. Nu ocupă mult spațiu, așa că sunt un plus simplu și funcțional care ne va facilita foarte mult viața de zi cu zi. Intrând în casă, vom găsi rapid un loc pentru o haină, jachetă, pălărie sau eșarfă. Indiferent de sezon,umerașul orizontal va funcționa în orice situație. Vara ca loc pentru genți, toamna și primăvara să atârne, de exemplu, o umbrelă sau o haină de ploaie. În timpul iernii, hainele umede sau acoperite cu zăpadă se pot usca mai întâi pe un cuier și apoi pot merge la garderobă.

Ajustat la orice interior

Mulțumită cuierului, toate lucrurile necesare, de zi cu zi, le avem la îndemână. Indiferent de tipul de hol: închis, deschis, conectat la sufragerie sau sufragerie, în fiecare dintre aceste interioare cuierul va juca rolul potrivit. Linia clasică și forma practică fac umerașul să arate mereu elegant și stilat în diverse interioare. Funcționează bine în camere moderne, mansardate, minimaliste, precum și lângă mobilier tradițional vintage, scandinav sau provensal.

Cumeraș universal pentru casa ta

Umerașul orizontal are o formă unică prin simplitatea sa. Este usor de montat pe perete. Nu ocupă mult spațiu și ajută la organizarea tuturor articolelor de îmbrăcăminte exterioară și a altor accesorii, precum genți de cumpărături, rucsacuri pentru copii și umbrele.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium