+40 312 297 730 [email protected] B2B

Dulap cu sertare Kamil - Alb

Rating: 4.44903
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 8 - 20 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 1.420,28 Lei 1420.28
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Dulap cu sertare - o piesă de mobilier cu utilizare universală

O bună organizare este esențială. Este dificil de organizat fără un mobilier bine conceput, practic și încăpător. Un dulap cu două uși și sertare este soluția perfectă pentru camera unui adolescent. Un dulap modern întreținut într-un stil simplu și minimalist, într-o gamă largă de culori, va fi o piesă de mobilier perfectă pentru o cameră mică pentru copii sau tineret

Mobilierul a fost conceput pentru a găzdui cât mai multe lucruri. posibil. Acest dulap pentru tineret are o bară de care poți agăța hainele pe umerase, precum și sertare pentru alte lucruri, inclusiv lenjerie intimă, șosete, tricouri.

Unul dintre motivele pentru care un dulap cu 50 cm adâncime este o alegere atât de bună pentru o cameră încât oferă mult spațiu de depozitare pentru haine, pantofi și alte articole. În plus, poate ajuta la crearea unui spațiu mai organizat și mai ordonat.

Dulap modern cu sertare.

Este o piesă universală de mobilier care poate fi ușor adaptat pentru a se potrivi propriilor nevoi și aranjați-l astfel încât să puteți depozita cât mai multe lucruri în el. Dispunerea dulapului vă permite să aranjați lucrurile în așa fel încât totul să poată fi găsit cu ușurință. Acest lucru ajută la menținerea ordinii și a aspectului optim. Ceea ce distinge mobilierul este o gamă largă de culori ale furnirului. Datorită acestui fapt, garderoba poate fi personalizată și adaptată cu ușurință la decorul interiorului dvs.

Culorile disponibile includ culori închise și saturate care se potrivesc perfect, de exemplu, camerelor în stil mansardă, precum și luminii și culori pastelate, ideale pentru interioare scandinave. Piesa de mobilier va fi, de asemenea, o alegere bună, printre altele, ca element de echipare pentru garsoniere mici și apartamente de închiriat. Dulapul este atractiv din punct de vedere vizual, incapator, usor de asamblat, durabil si realizat cu atentie la fiecare detaliu. Acesta este un șef universal care va funcționa foarte bine atât în camerele băieților, cât și ale fetelor.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 4.44903

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium