+40 312 297 730 [email protected] B2B

Raft de birou cu uși Beno - Alb

Rating: 4.24444
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Preț: 913,03 Lei 913.03
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Raft pentru birou sau apartament

Raftul Beno este o piesă de mobilier cu un design simplu, modern și elegant. Forma sa minimalistă și eleganța subtilă completează perfect interiorul, fără a-l copleși. Formele simple ale raftului se încadrează în aranjamentele contemporane, creând o ușurință vizuală.

Culoarea albă a plăcii conferă raftului un aspect impecabil și mărește optic interiorul. Designul său modern și minimalist emană eleganță, aducând o notă subtilă în orice interior.

Raftul Beno a fost proiectat cu gândul la funcționalitate și organizarea spațiului. Dimensiunile sale de 80x180 cm permit adaptarea sa la diferite încăperi, cum ar fi un apartament mic sau mediu, camera unui adolescent sau biroul.

Raft cu uși

Jumătatea raftului este echipată cu uși, în spatele cărora se află 5 rafturi funcționale și spațioase. Acestea se potrivesc perfect pentru depozitarea segregatoarelor cu documente, albumelor cu fotografii de familie sau cărților.

Trei rafturi deschise sunt ideale pentru obiecte decorative mici și fotografii, care creează atmosfera și caracterul locului, reflectând preferințele proprietarilor.

Raftul Beno are și două sertare spațioase în partea de jos, ideale pentru depozitarea obiectelor de zi cu zi, care sunt greu de găsit un loc pentru ele. Fiecare perfecționist va găsi ceva valoros pe care ar vrea să-l ascundă de ochii copiilor sau oaspeților.

Acest raft semi-deschis Beno, cu dimensiunile de 80 cm lățime, 35 cm adâncime și 180 cm înălțime, se potrivește perfect într-o sufragerie, birou sau cameră. Se caracterizează prin designul modern, execuție solidă și calitate înaltă. Mobilierul este realizat din placaj laminat rezistent la zgârieturi și umiditate, iar marginile sunt finisate cu bord ABS. Raftul are 7 rafturi practice, dintre care unele sunt ascunse în spatele ușilor, și două sertare. Forma sa ușoară și simplă, precum și construcția minimalistă îi conferă un aspect estetic. Raftul Beno este un produs polonez care îmbină funcționalitatea și designul modern.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 4.24444

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium