+40 312 297 730 [email protected] B2B

Puf de grădină - Scaun de terasă - Negru

Rating: 5
Preț: 414,48 Lei 414.48
cantitate buc.
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Raty: RRSO 0%RATY 0% RRSO 0% Płatność Przelewy24 (PAYPO) i Comfino
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
implementare: deja de 3 zile
Garanție: 24 de luni

produs indisponibil

Descriere

Execuție solidă: Garanția durabilității și fiabilității

Scaunul rotativ reprezintă o combinație perfectă între funcționalitate, confort și durabilitate. Execuția solidă a acestui mobilier garantează utilizarea sa pe termen lung și fiabilitatea acestuia.

Asamblare simplă: Ușurința de asamblare și utilizare

Una dintre principalele avantaje ale acestui scaun este asamblarea simplă. Datorită instrucțiunilor intuitive și proiectului precis, asamblarea acestui mobilier este extrem de ușoară și nu necesită unelte specializate. Într-un timp scurt, vă puteți bucura de confortul acestui scaun.

Telescop gaz: Reglare individuală a înălțimii scaunului

Scaunul este echipat cu un mecanism de reglare telescop gaz, care permite ajustarea înălțimii scaunului în funcție de preferințele individuale ale utilizatorului. Reglarea sus/jos asigură o potrivire optimă la birou sau masă, permițând o ședere confortabilă și ergonomică timp îndelungat.

Reglare sus/jos: Potrivire la preferințele utilizatorului

Baza scaunului este fabricată din crom rezistent, ceea ce nu numai că îi conferă un aspect estetic, dar îi asigură și soliditatea și stabilitatea. Echipată cu roți durabile, baza permite o deplasare ușoară în încăpere, fără a vă face griji cu privire la deteriorarea podelei.

Bază cromată rezistentă cu roți durabile: Stabilitate și deplasare ușoară

Scaunul rotativ are, de asemenea, suporturi confortabile pentru brațe, care oferă suport suplimentar pentru brațe și antebrațe utilizatorului. Aceste suporturi moi și profilate cresc confortul în timpul lucrului sau relaxării, reducând tensiunea musculară și oboseala.

Suporturi confortabile pentru brațe: Suport suplimentar pentru confortul șederii

Acest scaun rotativ cu siguranță va satisface așteptările chiar și celor mai exigenți utilizatori. Datorită execuției solide, asamblării simple, mecanismului de reglare telescop gaz, bazei cromate rezistente cu roți și suporturilor confortabile pentru brațe, acesta nu numai că va oferi o ședere ergonomică, dar și un aspect estetic în orice încăpere.

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium