+40 312 297 730 [email protected] B2B

Mese de cafea rustice cu rafturi

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Preț: 347,82 Lei 347.82
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Set de cafea rustic

Două măsuțe în stil rustic vor fi perfecte ca noptiere sau măsuțe de cafea. Măsuțele sunt foarte funcționale, având în total trei rafturi în care puteți pune cărți, ziare și alte lucruri necesare. Veți îndrăgi farmecul rustic pe care aceste măsuțe îl adaugă casei tale.

Măsuțele au o construcție solidă din oțel și un blat din placă laminată în culoarea stejarului îmbătrânit, care conferă un aer loft și cu siguranță se va potrivi perfect atât în interioarele moderne, cât și în cele clasice.

Măsuțe de cafea cu rafturi

Măsuțele au o construcție solidă din oțel și un blat din placă laminată în culoarea stejarului îmbătrânit, care conferă un aer loft și cu siguranță se va potrivi perfect atât în interioarele moderne, cât și în cele clasice.

Măsuțele se vor potrivi perfect într-o sufragerie mică. Nu ai nevoie neapărat de o masă de cafea mare pentru ca sufrageria ta să arate stilat. Un alt scop al măsuțelor este dormitorul. Așează măsuțele lângă pat, adaugă o lampă, cărți și reviste. Un astfel de interior cu siguranță va impresiona. Asigură-te să verifici și celelalte piese de mobilier din colecția Rustică și să-ți amenajezi interiorul visurilor tale, așa cum îți place cel mai mult.

Picioarele reglabile vor ajuta la nivelarea corectă a mobilei chiar și pe o podea denivelată. Rafturile din plasă pot fi ajustate în funcție de nevoile tale, datorită posibilității de a le regla în înălțime. Produsul poate fi combinat cu alte piese de mobilier din aceeași colecție, care vor arăta perfect împreună.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium