+40 312 297 730 [email protected] B2B

Masa de cafea cu spațiu de depozitare Denis - Luciu alb

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Preț: 669,56 Lei 669.56
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Masa de cafea cu spațiu de depozitare

Îți prezentăm masa de cafea numită Denis - alegerea perfectă pentru cei care doresc să aibă mobilier frumos în propria locuință.

Acest mobilier modern, de culoare albă lucioasă (lăcuită), îndeplinește perfect așteptările celor care apreciază combinația de simplitate și eleganță în interiorul lor.

Forma ușoară și simplă face ca această masă să fie un accesoriu perfect pentru living, creând un spațiu elegant. În plus, are un spațiu de depozitare funcțional și spațios, care îți oferă spațiu suplimentar pentru depozitare.

Masă practică

Masa Denis este realizată dintr-o placă laminată durabilă cu o grosime de 16 mm, ceea ce îi garantează soliditatea și durabilitatea.

Ușile spațiului de depozitare sunt dotate cu sistemul TIP-ON, care permite deschiderea ușoară fără mâner. Ușile se deschid în jos, într-o poziție confortabilă pentru utilizator. Pentru a închide ușile, este suficient să apăsați ușor în față.

Produsul este destinat asamblării de către utilizator. În ambalaj veți găsi instrucțiuni de asamblare și toate accesoriile necesare pentru montaj.

Alege masa de cafea Denis, care nu numai că va adăuga farmec interiorului tău, dar va oferi și funcționalitate și spațiu de depozitare.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium