+40 312 297 730 [email protected] B2B

Masa de cafea cu spațiu de depozitare Denis - Alb

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Preț: 531,39 Lei 531.39
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Masă cu spațiu de depozitare

Vă prezentăm o masă de cafea cu numele Denis - alegerea perfectă pentru cei care doresc să aibă mobilier frumos în propria locuință.

Acest mobilier modern, de culoare albă, îndeplinește perfect așteptările celor care apreciază combinația de simplitate și eleganță în interiorul lor.

Forma ușoară și simplă face ca această masă să fie un accesoriu perfect pentru sufragerie, creând un spațiu elegant. În plus, are un spațiu de depozitare funcțional și spațios, care îți oferă spațiu suplimentar pentru depozitare.

Masă practică

Masa Denis este realizată din placaj laminat durabil cu o grosime de 16 mm, ceea ce garantează soliditatea și durabilitatea sa.

Ușile spațiului de depozitare sunt echipate cu sistemul TIP-ON, care permite deschiderea ușoară fără mânere. Ușile se deschid în jos, într-o poziție confortabilă pentru utilizator. Pentru a închide ușile, trebuie doar să apăsați ușor partea frontală.

Produsul este destinat montării de către utilizator. În ambalaj veți găsi instrucțiunile de montaj și toate accesoriile necesare pentru montaj.

Alege masa de cafea Denis, care nu numai că va adăuga farmec interiorului tău, dar va oferi și funcționalitate și spațiu de depozitare.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium