+40 312 297 730 [email protected] B2B

Dulap suspendat pentru baie Kleo I

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 334,29 Lei 334.29
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Dulap suspendat pentru baie

Acest dulap pentru baie a fost proiectat pentru a satisface nevoile tale atât în ceea ce privește funcționalitatea, cât și estetica. Realizat dintr-o placă laminată durabilă cu o grosime de 16 mm, dulapul oferă o construcție solidă și o utilizare îndelungată.

Marginea dulapului este acoperită cu PVC, care este rezistent la umiditate. Astfel, dulapul este protejat împotriva efectelor negative ale umidității, ceea ce este deosebit de important în baie, unde umiditatea aerului este ridicată. Mânerul metalic de culoare argintie adaugă dulapului un aspect modern și elegant. Este practic, permițând deschiderea ușoară a ușilor, dar și decorativ, aducând o notă subtilă. 

Spatele dulapului este realizat dintr-o placă HDF cu o grosime de 3 mm, ceea ce întărește în plus construcția și asigură stabilitatea piesei de mobilier. Dulapul pentru baie a fost realizat cu ajutorul excentricelor, ceea ce înseamnă că elementele de asamblare sunt ascunse în interiorul mobilierului. Astfel, dulapul arată estetic și uniform, fără îmbinări vizibile, ceea ce îi conferă eleganță și un aspect rafinat.

Dulap suspendat pentru baie cu uși deschise, disponibil în trei culori

În plus, dulapul este disponibil în trei culori: alb, stejar sonoma și stejar artizan. Culoarea albă aduce o senzație de curățenie și lumină în baie, stejarul sonoma adaugă căldură și un aspect natural, în timp ce stejarul artizan combină o notă de modernitate cu un aspect subtil al lemnului, conferind dulapului un caracter unic. Acest dulap funcțional și estetic reprezintă o soluție excelentă pentru depozitarea și organizarea băii tale, oferind atât un aspect elegant, cât și durabilitate.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium