+40 312 297 730 [email protected] B2B

Dulap pentru pantofi pentru holul de la intrare Jula - Alb

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Preț: 376,80 Lei 376.80
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Comoda spațioasă pentru pantofi

Un dulap modern și confortabil pentru pantofi, fără mânere, care se potrivește perfect în orice hol. Aspectul elegant și culoarea albă conferă un caracter aparte interiorului, iar calitatea atentă a execuției garantează durabilitatea și satisfacția în utilizare.

Principalele caracteristici ale acestui dulap pentru pantofi sunt funcționalitatea și practicitatea. Realizat din placaj laminat rezistent la uzură, cu o grosime de 16 mm, asigură o construcție solidă. Marginile vizibile au fost atent finisate cu o bordură din PVC, adăugând un aspect estetic mobilierului.

Dulap pentru hol

Dulapul este echipat cu uși rabatabile, care permit deschiderea și închiderea ușoară. În interior se află un coș cu două rânduri din material plastic, care ajută la organizarea depozitării pantofilor. Datorită acestei soluții, menținerea ordinei în hol devine ușoară și comodă.

Materialele utilizate în producție sunt placajul și fațadele din placaj laminat cu o grosime de 16 mm, iar marginile au fost finisate cu PVC. Astfel, dulapul este rezistent atât mecanic, cât și chimic, permițându-vă să vă bucurați de el pe termen lung.

Dimensiunile dulapului pentru pantofi sunt: adâncime 28 cm, lățime 49 cm și înălțime 94 cm. Aceste proporții fac ca dulapul să se potrivească perfect în diferite spații de hol, oferind atât funcționalitate, cât și estetică.

Vă invităm să achiziționați dulapul nostru modern și confortabil pentru pantofi, fără mânere, care vă va ajuta să mențineți ordinea și eleganța în holul dumneavoastră.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium