+40 312 297 730 [email protected] B2B

Dulap pentru pantofi pentru hol Jula II - Alb

Rating: 4.17
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Preț: 454,10 Lei 454.10
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Dulap pentru pantofi pentru hol

Vă prezentăm dulapul nostru modern și confortabil pentru pantofi fără mânere, cu trei compartimente. Culoarea albă adaugă eleganță și originalitate, ceea ce îl face potrivit pentru orice hol.

Principalele caracteristici ale acestui dulap pentru pantofi sunt funcționalitatea și calitatea superioară a execuției. A fost realizat din placă laminată rezistentă la uzură cu o grosime de 16 mm, ceea ce garantează durabilitatea mobilierului. Marginile vizibile au fost atent lipite cu o margine de PVC, adăugând dulapului un finisaj estetic.

Dulapul este echipat cu uși basculante, care asigură accesul ușor la interior. În spatele ușilor se află o coș de două rânduri pentru pantofi din material plastic, care ajută la organizarea și menținerea ordinii în hol.

Comoda pentru hol

Montajul dulapului este simplu și poate fi realizat de către dumneavoastră. În set se află instrucțiuni și accesorii necesare. Materialele utilizate pentru producție sunt corpul și fațadele din placă de furnir laminat cu o grosime de 16 mm, iar marginile au fost finisate cu PVC. Aceste materiale se caracterizează prin rezistență mecanică și chimică ridicată, ceea ce se traduce în durabilitatea dulapului.

Dimensiunile dulapului pentru pantofi sunt: adâncime 28 cm, lățime 49 cm și înălțime 136 cm. Aceste proporții permit dulapului să încapă o mare cantitate de încălțăminte, ocupând totodată puțin spațiu în hol.

Vă invităm să achiziționați dulapul nostru modern și confortabil pentru pantofi fără mânere, cu trei compartimente. Cu ajutorul său veți menține ordinea și veți adăuga eleganță holului dumneavoastră.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 4.17

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium