+40 312 297 730 [email protected] B2B

Dulap de birou dublu cu lacăt NATAN II - Stejar artisan - fațade albe

Rating: 0
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 3 dni robocze
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 1.159,41 Lei 1159.41
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Dulap de birou cu două uși și cheie

Vă prezentăm un dulap funcțional și profesional cu două uși pentru documente, ideal pentru birouri. Acest dulap de înaltă calitate a fost proiectat nu doar pentru depozitare, ci și pentru gestionarea ușoară a documentelor în birou. Dulapul este disponibil în două lățimi diferite, 60 cm sau 80 cm, oferind posibilitatea de a se potrivi nevoilor individuale și spațiului disponibil în birou. În plus, dulapul este disponibil în 6 culori diferite, permițând alegerea opțiunii care se potrivește cel mai bine cu amenajarea biroului.

Dulap de înaltă calitate

Realizat din placaj laminat durabil, dulapul oferă o construcție solidă și o durabilitate îndelungată. Marginile mobilei sunt finisate cu o margine de PVC, ceea ce crește rezistența la umiditate și zgârieturi, protejând dulapul de deteriorări. Interiorul dulapului a fost proiectat pentru depozitarea documentelor. Acesta conține 5 rafturi, asigurând o distanță adecvată între ele de 33 cm. Acest lucru permite depozitarea documentelor în dosare, mape sau alte accesorii de birou într-un mod ordonat și ușor accesibil. În plus, dulapul are spate din HDF cu o grosime de 3 mm, ceea ce îi întărește construcția și stabilitatea. Picioarele negre cu o înălțime de 3 cm nu numai că conferă mobilei un aspect elegant, dar facilitează și menținerea curățeniei în jurul dulapului.

Închidere cu cheie

Dulapul cu două uși este echipat cu o încuietoare cu cheie, ceea ce asigură depozitarea sigură a documentelor și a informațiilor confidențiale. Acest dulap funcțional și profesional cu două uși pentru documente se va potrivi perfect în birouri, cabinete și alte locuri de muncă unde este necesară depozitarea și organizarea documentelor. Datorită construcției sale solide, configurației practice a interiorului și posibilității de a se potrivi preferințelor individuale, acest dulap este soluția ideală pentru orice birou.

Supliment pentru dulap

Suplimentul pentru dulap cu un raft suplimentar este ideal pentru extinderea capacităților de depozitare în birou sau în altă încăpere. Acest supliment a fost proiectat pentru a se potrivi perfect cu dulapurile noastre, creând o unitate de depozitare coerentă și cuprinzătoare.

Suplimentul poate fi adaptat în funcție de culoare pentru a se potrivi perfect cu dulapul existent. Astfel, este posibilă crearea unei amenajări uniforme și estetice, care să evidențieze caracterul profesional al biroului sau al altei încăperi.

Suplimentul este realizat din materiale de înaltă calitate, garantând durabilitate și soliditate. Placa laminată utilizată oferă rezistență la deteriorări și umiditate, iar finisajul marginilor de PVC protejează împotriva zgârieturilor, menținând mobila într-o stare excelentă de-a lungul anilor. Raftul suplimentar din supliment permite o utilizare și mai bună a spațiului. Pe acesta se pot depozita accesorii de birou suplimentare, documente sau alte obiecte care necesită un acces ușor. Acest supliment funcțional și estetic pentru dulap cu raft este o extensie excelentă pentru dulapurile noastre, permițând o organizare și depozitare îmbunătățită în birou sau în altă încăpere. Datorită potrivirii culorii cu dulapul existent, întregul ansamblu arată coerent și profesional. Indiferent de utilizare, acest supliment va îmbunătăți funcționalitatea și estetica oricărei încăperi.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 0

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium