+40 312 297 730 [email protected] B2B

Dulap de birou cu o singură ușă și lacăt NATAN - Stejar artisan

Rating: 0
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 3 dni robocze
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 946,85 Lei 946.85
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Dulap de birou cu o ușă

Vă prezentăm un dulap de birou funcțional și practic, cu o ușă și rafturi pentru dosare. Această dulap de înaltă calitate a fost proiectat pentru a stoca și a organiza toate documentele și materialele de birou necesare. Fabricat dintr-un material laminat durabil, dulapul asigură o construcție solidă care va rezista cerințelor utilizării zilnice. Marginile sunt finisate cu o bordură de PVC, ceea ce crește rezistența la umiditate și zgârieturi, garantând durabilitatea pe termen lung a mobilierului.

Interiorul dulapului a fost proiectat gândindu-se la depozitarea dosarelor și a altor documente. Dispune de 5 rafturi, care sunt distribuite corespunzător, asigurând o distanță suficientă între ele de 33 cm. Acest lucru permite depozitarea și organizarea ergonomică a fișierelor și documentelor de birou. Dulapul de birou este echipat cu spate din hdf de 3 mm grosime, ceea ce îi sporește și mai mult structura și stabilitatea. În plus, picioarele negre de 3 cm înălțime îi conferă mobilierului un aspect elegant și facilitează curățarea podelei din jurul dulapului.

Montaj universal al ușii

Montarea ușii este universală, ceea ce înseamnă că poate fi montată atât pe partea dreaptă, cât și pe cea stângă, adaptând dulapul la preferințele individuale și la configurarea camerei. Dimensiunile dulapului de birou sunt de 182 cm înălțime, 40 cm lățime și 32 cm adâncime. Datorită acestor dimensiuni, dulapul este compact, dar oferă în același timp un spațiu generos pentru depozitarea documentelor și a materialelor de birou.

Dulapul ideal pentru birouri și nu numai

Dulapul de birou Natan este ideal pentru diferite medii de lucru, atât în birouri, cabinete medicale, cât și în birourile de acasă. Datorită funcționalității sale, construcției solide și aranjamentului practic, vă va asigura un loc comod și organizat pentru stocarea și gestionarea documentelor în birou.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 0

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium