+40 312 297 730 [email protected] B2B
Wieszak z lustrem LED-czarny.jpg
  • etichetă de vânzare

Cuier cu oglindă LED - Negru

Rating: 4.998

Configurează produsul:

Preț: 570,04 Lei 607,91 Lei 570.04
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile înainte de promoție: 483,08 Lei Dacă produsul este vândut timp de mai puțin de 30 de zile, este afișat cel mai mic preț de la momentul lansării produsului în vânzare
cantitate buc.
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Raty: RRSO 0%RATY 0% RRSO 0% Płatność Przelewy24 (PAYPO) i Comfino
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
implementare: deja de 3 zile
Garanție: 24 de luni

produs indisponibil

Descriere

Cuier vertical pentru haine cu oglindă și iluminare LED

Cauți un cuier spațios și stabil pentru haine? Ai ajuns în locul potrivit! Modelul prezentat dispune de 3 cârlige triple (capabile să susțină cel puțin 9 articole de îmbrăcăminte!) și două duble. Construcția solidă asigură stabilitatea. Cuierul are un design simplu, universal, este ușor de montat, nu ocupă mult spațiu și, cel mai important, ajută la organizarea tuturor articolelor de îmbrăcăminte exterioare. Datorită raftului suplimentar, poate găzdui și alte accesorii, cum ar fi: genți, rucsacuri sau umbrele. Un avantaj incontestabil este oglinda mare și iluminarea LED. 

Oglinda

O oglindă mare este cu siguranță utilă în orice hol. Combinarea cuierului cu oglinda este o soluție foarte practică. Raftul suplimentar poate găzdui accesorii esențiale precum umbrela sau geanta. Sub raft este montată o bandă LED, care iluminează perfect cuierul în timpul serii. 

Varietate de Opțiuni

O gamă largă de culori se va potrivi cu ușurință mediului înconjurător al altor mobilier și culorii pereților. Cuierul poate fi un element stilistic distinct, o decorațiune în hol sau poate rămâne discret în fundal. Datorită diferitelor modele disponibile, putem ajusta atât dimensiunea cuierului pentru hol, cât și forma, numărul de brațe sau cârlige.

Număr Mare de Cârlige

Cuierul are 3 cârlige triple, oferind astfel 9 locuri pentru agățarea hainelor. La fel ca în cazul alegerii culorii cuierului, poți alege una dintre cele patru culori disponibile pentru cârlige (aluminiu, crom, satin, negru). Acest lucru îți permite să creezi un proiect complet personalizat al produsului, care să reflecte perfect caracterul tău și să facă locuința ta deosebită. Cuier cu Oglindă și Iluminare LED - Specificații Tehnice

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium