+40 312 297 730 [email protected] B2B

Cuier cu oglindă LED - Albastru

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 5 - 12 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 579,70 Lei 579.70
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Cuier vertical pentru haine cu oglindă și iluminare LED

Cauți un cuier spațios și stabil pentru haine? Ai ajuns în locul potrivit! Modelul prezentat dispune de 3 cârlige triple (capabile să susțină cel puțin 9 articole de îmbrăcăminte!) și două duble. Construcția solidă asigură stabilitatea. Cuierul are un design simplu, universal, este ușor de montat, nu ocupă mult spațiu și, cel mai important, ajută la organizarea tuturor articolelor de îmbrăcăminte exterioare. Datorită raftului suplimentar, poate găzdui și alte accesorii, cum ar fi: genți, rucsacuri sau umbrele. Un avantaj incontestabil este oglinda mare și iluminarea LED. 

Oglinda

O oglindă mare este cu siguranță utilă în orice hol. Combinarea cuierului cu oglinda este o soluție foarte practică. Raftul suplimentar poate găzdui accesorii esențiale precum umbrela sau geanta. Sub raft este montată o bandă LED, care iluminează perfect cuierul în timpul serii. 

Varietate de Opțiuni

O gamă largă de culori se va potrivi cu ușurință mediului înconjurător al altor mobilier și culorii pereților. Cuierul poate fi un element stilistic distinct, o decorațiune în hol sau poate rămâne discret în fundal. Datorită diferitelor modele disponibile, putem ajusta atât dimensiunea cuierului pentru hol, cât și forma, numărul de brațe sau cârlige.

Număr Mare de Cârlige

Cuierul are 3 cârlige triple, oferind astfel 9 locuri pentru agățarea hainelor. La fel ca în cazul alegerii culorii cuierului, poți alege una dintre cele patru culori disponibile pentru cârlige (aluminiu, crom, satin, negru). Acest lucru îți permite să creezi un proiect complet personalizat al produsului, care să reflecte perfect caracterul tău și să facă locuința ta deosebită. Cuier cu Oglindă și Iluminare LED - Specificații Tehnice

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium