+40 312 297 730 [email protected] B2B

Comoda de birou KLARA II - Stejar artisan

Rating: 0
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 3 dni robocze
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 695,64 Lei 695.64
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Comoda birou cu două uși

Vă prezentăm o comodă birou funcțională și modernă, ideală pentru depozitarea documentelor, accesoriilor de birou și altor obiecte în birou, pe biroul de acasă sau în altă încăpere. Această comodă este disponibilă în patru culori elegante: stejar Sonoma, stejar Artisan, alb și alun, ceea ce vă permite să o potriviți cu diferite aranjamente interioare.

Comodă birou de înaltă calitate

Comoda este fabricată din placaj laminat polonez de înaltă calitate, cu o grosime de 16 mm, ceea ce îi conferă rezistență, durabilitate și soliditate. Marginile sunt atent acoperite cu PVC, ceea ce consolidează în plus construcția și o protejează împotriva deteriorărilor. Spatele comodei este realizat din placaj HDF cu o grosime de 3 mm, ceea ce îi conferă stabilitate și soliditate.

Comodă adaptată nevoilor tale

Sunt disponibile diferite variante de adâncime și lățime a comodei, astfel încât să o puteți adapta la nevoile și preferințele individuale. Indiferent de dimensiunea aleasă, comoda oferă un spațiu generos de depozitare, cu două uși care permit accesul ușor la interior. Montarea comodei este simplă și convenabilă, iar în cazul în care nu este necesară utilizarea picioarelor, poate fi montată direct pe podea, asigurând o stabilitate și mai mare. Această comodă birou cu două uși nu numai că ajută la menținerea ordinii în birou, dar adaugă și stil și eleganță. Disponibilă în diferite culori, vă permite să o potriviți cu aranjamentul și stilul interiorului existent. Indiferent dacă aveți nevoie de spațiu pentru depozitarea documentelor, caietelor, accesoriilor de birou sau altor obiecte, această comodă se va descurca excelent. Execuția solidă și atenția la detalii garantează o utilizare îndelungată și satisfacție în urma achiziției.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 0

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium