+40 312 297 730 [email protected] B2B

Comoda de birou KLARA I - Arin

Rating: 0
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 570,04 Lei 570.04
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Dulap de birou cu uși

Vă prezentăm un dulap de birou practic și funcțional, ideal pentru organizarea spațiului în birou, pe biroul de acasă sau în orice altă încăpere. Acest dulap este disponibil în patru culori: alb, stejar artisan, stejar sonoma și alun, permițându-vă să îl potriviți cu diferite stiluri și aranjamente. Dulapul este fabricat din placaj laminat polonez de înaltă calitate, cu o grosime de 16 mm, ceea ce îi conferă durabilitate și soliditate. Marginile sunt atent acoperite cu PVC, ceea ce întărește în plus construcția și o protejează împotriva deteriorărilor. Spatele dulapului este realizat din placaj HDF cu o grosime de 3 mm, asigurând stabilitatea și soliditatea întregii structuri.

Uși universale

Ușile dulapului sunt universale, ceea ce înseamnă că le puteți echipa singuri cu orificii pentru a permite deschiderea și închiderea ușoară. Astfel, puteți adapta dulapul la preferințele și nevoile individuale. Montarea dulapului este simplă și comodă, iar în cazul în care nu este necesară utilizarea picioarelor, acesta poate fi montat direct pe podea, asigurând o stabilitate și mai mare. Acest dulap de birou cu o singură ușă nu este doar funcțional, ci și estetic.

Comodă de birou în 4 culori

Disponibilă în diferite culori, vă permite să o potriviți cu aranjamentul și stilul interior existent. Indiferent dacă aveți nevoie de spațiu pentru depozitarea documentelor, accesoriilor de birou sau altor obiecte, acest dulap se va dovedi a fi perfect. Datorită execuției solide și atenției la detalii, vă va servi mulți ani, garantând ordine și funcționalitate în birou sau în orice altă încăpere.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 0

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium