+40 312 297 730 [email protected] B2B

Descriere

Comoda TV modernă

Vă prezentăm o comodă TV modernă, perfectă pentru a completa spațiul din sufrageria dumneavoastră. Această comodă funcțională este disponibilă într-o gamă largă de culori, oferind 8 opțiuni diferite de alegere. Puteți alege fronturile cu finisaj mat sau lucios (acrilic), care adaugă eleganță și stil. Comoda TV are dimensiuni ideale pentru a găzdui diverse dispozitive electronice.

Lungimea sa este de 120 cm, adâncimea este de 30 cm, iar înălțimea este de 32 cm. Datorită acestor dimensiuni, comoda se potrivește perfect cu televizoarele și alte echipamente TV standard. Structura comodei este realizată dintr-o placă rezistentă cu o grosime de 16 mm, ceea ce garantează soliditatea și durabilitatea piesei de mobilier.

Comoda funcțională și clasică pentru televizor

Designul clasic permite o potrivire ușoară a comodei cu aranjamentul existent din interiorul dumneavoastră, indiferent de stilul decorului. Partea interioară a comodei TV este dotată cu două rafturi, care permit depozitarea diferitelor dispozitive și accesorii. Merită menționat că comoda nu are orificiu pentru cabluri, însă acesta poate fi ușor creat de către dumneavoastră pentru a ordona firele și a menține un aspect estetic al interiorului.

În set se află și picioare din PVC de culoare argintie, care pot fi montate sub comodă. Picioarele asigură stabilitatea și facilitează deplasarea ușoară a comodei, precum și menținerea curățeniei pe podea. Această comodă TV reprezintă o soluție excelentă pentru cei care apreciază designul modern, calitatea superioară a execuției și funcționalitatea.

Datorită alegerii variate de culori și posibilității de a alege între finisaj mat sau lucios, comoda se va potrivi perfect preferințelor și stilului dumneavoastră individual de decorare.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 0

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium