+40 312 297 730 [email protected] B2B

Comoda TOM II - Alb mat

Rating: 0

Configurează produsul:

Preț: 917,86 Lei 917.86
cantitate buc.
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Raty: RRSO 0%RATY 0% RRSO 0% Płatność Przelewy24 (PAYPO) i Comfino
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
implementare: deja de 3 zile
Garanție: 24 de luni

produs indisponibil

Descriere

Comoda cu 4 sertare

Vă prezentăm comoda modernă și solid construită Tom II, care va fi o adăugare perfectă pentru sufrageria, dormitorul sau camera copilului dumneavoastră. Disponibilă în patru culori diferite: sonoma + luciu alb, alb + luciu alb, alb și sonoma. Această comodă oferă atât funcționalitate, cât și un aspect estetic.

Materialul din care este fabricată comoda este placaj laminat cu o grosime de 16 mm. Marginile placajului sunt atent acoperite cu PVC, care este rezistent la umiditate și zgârieturi, asigurând astfel o durabilitate îndelungată a mobilierului. În plus, comoda are ghidaje solide cu role și limitator de extindere, asigurând o deschidere și închidere ușoară și silențioasă a sertarelor.

Comoda Tom II are 4 sertare spațioase, care vă vor ajuta să mențineți ordinea în încăperea dumneavoastră. Sertarele se deschid fără mânere, adăugând eleganță și un caracter modern mobilierului. În plus, comoda a fost proiectată pentru o asamblare ușoară, iar în pachet se află un manual clar care vă va ajuta să asamblați mobilierul singur.

Comoda clasică

Comoda noastră Tom II se caracterizează printr-un aspect modern, care se va potrivi perfect în diverse aranjamente interioare. În plus, acest mobilier are o rezistență crescută la zgârieturi, asigurând astfel o stare estetică și durabilă a comodei.

Alegând comoda Tom, veți primi nu doar un mobilier funcțional, ci și un design elegant și modern, care cu siguranță va da viață interiorului dumneavoastră.

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium