+40 312 297 730 [email protected] B2B

Umeraș ajurat - Alun - Pentru haine

Rating: 4.998
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 5 - 12 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 531,39 Lei 531.39
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Umeraș ajurat

Umeraș ajurat extrem de practic și universal pentru hol, ar trebui să fie în fiecare casă. Chiar daca avem mobilier interior, dulapuri cu usi glisante sau un dulap, rolul umeraselor nu poate fi supraestimat. Aici trebuie subliniată dubla funcție a umeraselor. Nu ocupă mult spațiu, așa că sunt un plus simplu și funcțional care ne va facilita foarte mult viața de zi cu zi. Intrând în casă, vom găsi rapid un loc pentru o haină, jachetă, pălărie sau eșarfă. Indiferent de sezon, un cuier ajurat va funcționa în orice situație. Vara ca loc pentru genți, toamna și primăvara să atârne, de exemplu, o umbrelă sau o haină de ploaie. În timpul iernii, hainele umede sau acoperite cu zăpadă se pot usca mai întâi pe un cuier și apoi se pot duce la dulap.

Umeraș universal pentru casa ta

Un cuier ajurat are o formă unică. simplitate. Este usor de montat pe perete. Nu ocupă mult spațiu și ajută la organizarea tuturor îmbrăcămintei exterioare și a altor accesorii, cum ar fi genți de cumpărături, rucsacuri pentru copii și umbrele.

Ajustat la orice interior

Datorită cuierului, avem la îndemână toate lucrurile necesare de zi cu zi. Indiferent de tipul de hol: închis, deschis, conectat la sufragerie sau sufragerie, în fiecare dintre aceste interioare cuierul va juca rolul potrivit. Linia clasică și forma practică fac umerașul să arate mereu elegant și stilat în diverse interioare. Funcționează bine în camere moderne, mansardate, minimaliste, precum și lângă mobilier tradițional vintage, scandinav sau provensal.

Alegeri multiple

Culorile bogate se potrivesc cu ușurință cu alte mobilier din împrejurimi. si culoarea peretelui. Umerașul poate fi un plus elegant, decorarea holului sau ascunderea în fundal. Datorită diverselor modele disponibile, putem ajusta atât dimensiunea cuierului la hol, cât și forma, numărul de brațe sau cârlige.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 4.998

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium