+40 312 297 730 [email protected] B2B

Suport dublu pentru monitor - Galben

Rating: 5
Preț: 173,90 Lei 173.90
cantitate buc.
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Raty: RRSO 0%RATY 0% RRSO 0% Płatność Przelewy24 (PAYPO) i Comfino
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
implementare: deja de 3 zile
Garanție: 24 de luni

produs indisponibil

Descriere

Suport dublu pentru monitor

Raftul stabil pentru monitor asigură un aspect ergonomic al stației de lucru. Această piesă de mobilier discretă ajută la menținerea unei poziții corecte a corpului și, astfel, reduce și durerea la nivelul gâtului, coloanei vertebrale și a ochilor. Suportul vă permite, de asemenea, să economisiți spațiu valoros pe birou.

Ergonomia muncii

Suportul vă obligă să mențineți postura corectă a corpului, datorită căreia vei scăpa de durerea care te-a însoțit până acum în timp ce lucrezi la computer. Persoanele care folosesc suportul pentru monitor confirmă că durerile de coloană, gât și chiar ochi au dispărut! Tamponul este recomandat în special persoanelor care au probleme de vedere - mărește distanța dintre ochi și monitor, asigurând astfel igiena corespunzătoare a acestora.

Design universal.

Designul minimalist, dimensiunile universale și culorile bogate fac ca suportul să se potrivească perfect cu majoritatea birourilor. Alege nuanța potrivită și bucură-te de noul tău loc de muncă ergonomic!.

Materie prime de înaltă calitate

Marginile mobilierul este acoperit cu mașină profesională, așa că nu trebuie să vă faceți griji că furnirul începe să se desprindă de pe tablă.

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium