+40 312 297 730 [email protected] B2B

Stâlp de baie Karol II - Alb lucios

Rating: 0
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Preț: 1.033,81 Lei 1033.81
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Coloană de baie modernă

Vă prezentăm coloana de baie Karol POŁYSK, care va crea un spațiu elegant și practic în baia dvs. Această coloană stilată este disponibilă în culoarea albă cu un efect lucios (acril), adăugând un aspect modern și proaspăt interiorului dvs. Materialele utilizate pentru fabricarea acestei coloane garantează o calitate superioară a execuției. Fronturile sunt realizate din MDF cu luciu înalt, ceea ce le conferă eleganță și un aspect atrăgător. Corpul este realizat din placaj laminat, asigurând durabilitate și soliditate în construcție. În plus, marginile dulapului sunt finisate cu PVC, care este rezistent la umiditate, ceea ce face acest mobilier ideal pentru medii umede de baie.

Montajul coloanei se face cu ajutorul excentricelor, iar capacele sunt complet invizibile, ceea ce adaugă estetică și curățenie vizuală. De asemenea, puteți monta ușile pe partea dreaptă sau stângă, adaptându-le preferințelor dvs. individuale.

Raft spațios de baie

Raftul Karol II este extrem de spațios. Cele două uși deschizătoare și spațiul deschis de pe raft oferă mult spațiu pentru lucrurile de strictă necesitate. Interiorul coloanei de baie Karol II oferă 2 rafturi cu reglaj în înălțime. Astfel, aveți posibilitatea de a ajusta rafturile la diferite dimensiuni de cosmetice și articole de igienă, ceea ce face organizarea spațiului în baie mai ușoară și mai funcțională.

Raft rezistent la umiditate

Mobilierul este, de asemenea, rezistent la umiditate, ceea ce este extrem de important într-o baie unde umiditatea este ridicată. Puteți fi sigur că coloana Karol vă va servi mult timp, menținându-și calitatea și durabilitatea. Livrăm dulapurile prin curier împreună cu o instrucțiune de asamblare clară, ceea ce vă permite să asamblați mobilierul ușor și independent. Odată ce alegeți coloana de baie Karol, primiți nu doar o calitate și funcționalitate excelentă, ci și un design estetic și modern, care se va potrivi perfect în baia dvs.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 0

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium