+40 312 297 730 [email protected] B2B

Stâlp de baie Karol I - Lucios alb

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 1.236,71 Lei 1236.71
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Coloană de baie modernă

Vă prezentăm coloana de baie Karol POŁYSK, care va crea un spațiu elegant și practic în baia dvs. Această coloană stilată este disponibilă în culoarea albă cu efect lucios (acril), adăugând un aspect modern și proaspăt interiorului dvs. Materialele utilizate în fabricarea acestei coloane garantează o calitate superioară a execuției. Fronturile sunt realizate din MDF cu luciu înalt, ceea ce le conferă eleganță și un aspect atractiv. Corpul este realizat din placă laminată, asigurând durabilitate și soliditate. În plus, marginile dulapului sunt finisate cu PVC, care este rezistent la umiditate, făcând acest mobilier ideal pentru mediu umed de baie.

Montajul coloanei se face cu ajutorul excentricelor, iar capacele sunt complet invizibile, ceea ce adaugă estetică și curățenie vizuală. De asemenea, puteți monta ușile pe partea dreaptă sau stângă, adaptându-le preferințelor dvs. individuale. Interiorul coloanei de baie Karol oferă 6 rafturi cu reglare în înălțime. Astfel, aveți posibilitatea de a ajusta rafturile la diferite dimensiuni de produse cosmetice și articole de igienă, ceea ce face organizarea spațiului în baie mai ușoară și mai funcțională.

Raft rezistent la umiditate

Mobilierul este, de asemenea, rezistent la umiditate, ceea ce este extrem de important în baie, unde umiditatea este ridicată. Puteți fi sigur că coloana Karol vă va servi mult timp, păstrându-și calitatea și durabilitatea. Livrăm dulapurile prin curier împreună cu o instrucțiune de asamblare clară, ceea ce permite asamblarea ușoară și independentă a mobilierului. Alegând coloana de baie Karol, veți obține nu doar o calitate și funcționalitate excelentă, ci și un design estetic și modern, care se va potrivi perfect în baia dvs.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium