+40 312 297 730 [email protected] B2B

Șifonier sub acvariu - Pin

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 8 - 20 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 1.256,03 Lei 1256.03
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Dulap pentru acvariu

Dulapul pentru acvariu este o soluție ideală, care nu numai că oferă un loc sigur pentru acvariul tău, dar și spațiu suplimentar de depozitare. Realizat din placă laminată rezistentă cu grosimea de 18 mm, dulapul prezintă o construcție solidă, care îmbină durabilitatea cu un aspect estetic.

Organizează accesoriile tale cu ajutorul celor 3 rafturi

Dulapul pentru acvariu este echipat cu trei rafturi confortabile, care permit depozitarea diferitelor accesorii legate de acvariul tău. Poți pune pe ele hrana pentru pești, produse pentru îngrijirea apei, teste de pH și alte articole necesare. Astfel, totul va fi mereu la îndemână.

Spațiu suplimentar în sertar

Dulapul are și un sertar practic, care oferă spațiu suplimentar pentru depozitarea obiectelor mai mici. Poți ascunde în el accesorii mici, cum ar fi plase de curățare, termometre sau manete pentru reglarea temperaturii. Astfel, vei menține ordinea și totul va fi aranjat la locul lui.

Disponibil în două versiuni: 100 cm și 120 cm

Dulapul pentru acvariu este disponibil în două versiuni diferite de lungime: 100 cm și 120 cm, astfel încât poți alege cea potrivită pentru acvariul tău. Ambele dimensiuni asigură o stabilitate adecvată și o potrivire proporțională cu acvariul tău, oferind o combinație ideală între estetică și funcționalitate.

Montaj ușor și facilități practice

Montajul dulapului pentru acvariu este simplu și convenabil datorită instrucțiunilor și elementelor de montaj incluse. Dulapul a fost proiectat cu gândul la confortul și practicitatea ta, oferind funcționalitate și acces la accesoriile necesare legate de acvariul tău.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium