+40 312 297 730 [email protected] B2B

Șifonier pentru pantofi pentru holul Jula - Stejar Sonoma

Rating: 0
Preț: 376,80 Lei 376.80
cantitate buc.
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Raty: RRSO 0%RATY 0% RRSO 0% Płatność Przelewy24 (PAYPO) i Comfino
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
implementare: deja de 3 zile
Garanție: 24 de luni

produs indisponibil

Descriere

Comoda spațioasă pentru pantofi

Un dulap modern și confortabil pentru pantofi, fără mânere, care se va potrivi perfect în orice hol. Aspectul său elegant și culoarea stejarului Sonoma conferă interiorului un caracter special, iar calitatea atentă a execuției garantează durabilitatea și satisfacția utilizării.

Principalele caracteristici ale acestui dulap pentru pantofi sunt funcționalitatea și practicitatea. Realizat din placaj laminat rezistent la uzură cu o grosime de 16 mm, asigură o construcție solidă. Marginile vizibile au fost atent finisate cu folie de PVC, adăugând mobilierului un aspect estetic.

Dulap pentru hol

Dulapul este dotat cu uși rabatabile, care permit deschiderea și închiderea ușoară. În interior se află un coș dublu din material plastic, care ajută la organizarea depozitării pantofilor. Datorită acestei soluții, menținerea ordinei în hol devine ușoară și confortabilă.

Materialele utilizate pentru producție sunt corpul și fațadele din placaj laminat cu o grosime de 16 mm, iar marginile au fost finisate cu folie de PVC. Astfel, dulapul este rezistent atât mecanic, cât și chimic, permițându-vă să vă bucurați de el mult timp.

Dimensiunile dulapului pentru pantofi sunt: 28 cm adâncime, 49 cm lățime și 94 cm înălțime. Aceste proporții fac ca dulapul să se potrivească perfect în diferite spații de hol, oferind atât funcționalitate, cât și estetică.

Vă invităm să achiziționați dulapul nostru modern și confortabil pentru pantofi, fără mânere, care vă va permite să mențineți ordinea și eleganța în holul dumneavoastră.

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium