+40 312 297 730 [email protected] B2B

Șifonier pentru pantofi cu raft - Albă

Rating: 4.86
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 8 - 20 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 782,60 Lei 782.60
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Dulap pentru pantofi în hol

Dulapul nostru pentru încălțăminte în hol este soluția perfectă pentru a menține ordinea în spațiul tău de intrare. Datorită disponibilității a 20 de culori de placaj pentru mobilă, poți să îți potrivești dulapul în funcție de stilul și decorul interiorului tău.

Acest dulap practic a fost proiectat cu confort și funcționalitate în minte. Are două compartimente închise, care pot găzdui până la 12 perechi de pantofi. Astfel, vei avea toate pantofele bine așezate și ușor accesibile. Deschiderea de sus permite să iei rapid perechea potrivită de pantofi.

Dulap cu raft

Un alt avantaj al acestui dulap este raftul deschis, ideal pentru depozitarea obiectelor mici, precum chei, ochelari sau portofel. Astfel, vei avea tot ce ai nevoie la îndemână atunci când pleci de acasă.

Configurează-ți propriul dulap

Oferim, de asemenea, opțiunea de a alege culoarea mânerelor, care adaugă un aspect modern dulapului. Poți alege mânere negre sau argintii, care se potrivesc perfect cu diferite culori de placaj pentru mobilă.

Dulapul nostru pentru încălțăminte în hol nu este doar o soluție practică și funcțională, ci și stilată și adaptată preferințelor tale. Datorită diversității de culori și posibilităților de personalizare, îți garantăm că vei găsi dulapul perfect, care se va încadra armonios în interiorul tău.

Menține ordinea în holul tău într-un mod elegant cu ajutorul dulapului nostru pentru încălțăminte cu două compartimente închise și raft deschis pentru obiecte mici. Alege culoarea placajului pentru mobilă și mânerele potrivite pentru a crea dulapul ideal pentru încălțăminte pentru tine.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 4.86

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium