+40 312 297 730 [email protected] B2B

Șifonier pentru pantofi - Albastru

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 8 - 20 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 763,28 Lei 763.28
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Dulap pentru pantofi cu ușă batantă

Dulapul nostru pentru pantofi cu două compartimente este soluția ideală pentru cei care caută o modalitate practică și spațioasă de depozitare a încălțămintei. Datorită deschiderii ușoare de sus, acesta ocupă foarte puțin spațiu, ceea ce este deosebit de important în cazul încăperilor mai mici.

Dulapul a fost proiectat pentru a putea găzdui chiar și 12 perechi de pantofi, asigurând în același timp un acces ușor la aceștia. Datorită celor două compartimente separate, puteți depozita confortabil diferite tipuri de încălțăminte, precum sneakersi, sandale, pantofi sport sau papuci. Interiorul dulapului este proiectat cu atenție pentru a asigura utilizarea optimă a spațiului disponibil.

Comodă pentru hol cu pantofi în 20 de culori

Dar asta nu e tot! Dulapul nostru este disponibil în nu mai puțin de 20 de culori diferite, astfel încât să puteți să-l asortați cu orice decor interior. Indiferent dacă preferați nuanțe discrete sau culori vibrante, cu siguranță veți găsi opțiunea potrivită pentru dumneavoastră. Puteți alege clasicul alb, elegantul negru, nuanțele pastel sau culorile intense, care vor adăuga caracter încăperii.

Personalizați dulapul pentru pantofi

Un alt element personalizabil este alegerea mânerelor. Oferim două variante: mânere negre sau argintii. Aceste mânere conferă dulapului un aspect modern și se potrivesc perfect atât cu culorile deschise, cât și cu cele închise ale dulapului.

Dulapul nostru pentru pantofi cu două compartimente nu este doar o soluție funcțională și practică, ci și estetică și adaptată stilului dumneavoastră. Oferind o varietate de culori și posibilitatea de a alege mânerele, vă asigurăm că vom satisface așteptările chiar și celor mai exigenti clienți. Depozitați-vă pantofii în ordine și cu stil cu dulapul nostru pentru pantofi cu două compartimente!

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium