+40 312 297 730 [email protected] B2B

Raft de birou cu uși Beno - Stejar Sonoma

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Preț: 913,03 Lei 913.03
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Raft pentru birou sau apartament

Raftul Beno este un mobilier cu un design simplu, modern și elegant. Forma sa minimalistă și eleganța subtilă completează perfect interiorul, fără a-l copleși. Formele simple ale raftului se încadrează în aranjamentele contemporane, creând o ușurință vizuală. Designul său modern și minimalist emană eleganță, aducând o notă subtilă în orice interior.

Raftul Beno a fost proiectat cu funcționalitate și organizare spațială în minte. Dimensiunile sale de 80x180 cm permit adaptarea sa la diferite încăperi, precum apartamente mici sau medii, camera unui adolescent sau birou.

Raft cu uși

Jumătatea raftului este dotată cu uși, în spatele cărora se află 5 rafturi funcționale și spațioase. Acestea se potrivesc perfect pentru depozitarea dosarelor cu documente, albumelor cu fotografii de familie sau cărților.

Trei rafturi deschise sunt ideale pentru obiecte decorative mici și fotografii, care creează atmosfera și caracterul locului, reflectând preferințele proprietarilor.

Raftul Beno are și două sertare spațioase în partea de jos, ideale pentru depozitarea obiectelor de zi cu zi, care sunt greu de găsit un loc pentru ele. Fiecare perfecționist va găsi ceva valoros pe care ar dori să-l ascundă de ochii copiilor sau oaspeților.

Acest raft semi-deschis Beno, cu dimensiunile de 80 cm lățime, 35 cm adâncime și 180 cm înălțime, se va potrivi perfect în sufragerie, birou sau cameră. Se caracterizează prin designul modern, execuția solidă și calitatea înaltă. Mobilierul este fabricat din placă laminată rezistentă la zgârieturi și umiditate, iar marginile sunt finisate cu bordură ABS. Raftul are 7 rafturi practice, dintre care unele sunt ascunse în spatele ușilor, precum și două sertare. Forma sa ușoară și simplă, precum și construcția sa minimalistă îi conferă un aspect estetic. Raftul Beno este un produs polonez care îmbină funcționalitatea și designul modern.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium