+40 312 297 730 [email protected] B2B

Puf de grădină - Scaun de terasă - Gri

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Preț: 414,48 Lei 414.48
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Execuție solidă: Garanția durabilității și fiabilității

Scaunul rotativ reprezintă o combinație perfectă între funcționalitate, confort și durabilitate. Execuția solidă a acestui mobilier garantează utilizarea sa pe termen lung și fiabilitatea acestuia.

Asamblare simplă: Ușurința montării și utilizării

Una dintre principalele avantaje ale acestui scaun este asamblarea simplă. Datorită instrucțiunilor intuitive și proiectului precis, asamblarea acestui mobilier este extrem de ușoară și nu necesită unelte specializate. Într-un timp scurt, puteți bucura de confortul acestui scaun.

Telescop gaz: Reglarea individuală a înălțimii scaunului

Scaunul este echipat cu un mecanism telescopic gazos de reglare, care permite ajustarea înălțimii scaunului în funcție de preferințele individuale ale utilizatorului. Reglarea sus/jos asigură o potrivire optimă la birou sau masă, permițând o ședere confortabilă și ergonomică pe parcursul a multor ore.

Reglarea sus/jos: Potrivire la preferințele utilizatorului

Baza scaunului este fabricată din crom rezistent, ceea ce nu doar îi conferă un aspect estetic, ci și asigură soliditate și stabilitate. Echipată cu roți durabile, baza permite o deplasare ușoară în încăpere, fără a vă face griji cu privire la deteriorarea podelei.

Bază cromată rezistentă cu roți durabile: Stabilitate și deplasare ușoară

Scaunul rotativ are, de asemenea, suporturi confortabile pentru brațe, care oferă suport suplimentar pentru brațe și antebrațe utilizatorului. Aceste suporturi moi și profilate cresc confortul în timpul lucrului sau relaxării, reducând tensiunea musculară și oboseala.

Suporturi confortabile pentru brațe: Suport suplimentar pentru confortul șederii

Acest scaun rotativ cu siguranță va satisface așteptările chiar și celor mai exigenti utilizatori. Datorită execuției solide, asamblării simple, mecanismului telescopic gazos de reglare, bazei cromate rezistente cu roți și suporturilor confortabile pentru brațe, acesta nu oferă doar o ședere ergonomică, ci și un aspect estetic în orice încăpere.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium