+40 312 297 730 [email protected] B2B

Masa de dining cu cadru metalic WOJTEK - Grafit

Rating: 5
Preț: 1.642,50 Lei 1642.50
cantitate buc.
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Raty: RRSO 0%RATY 0% RRSO 0% Płatność Przelewy24 (PAYPO) i Comfino
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
implementare: deja de 3 zile
Garanție: 24 de luni

produs indisponibil

Descriere

Masa de familie mare

Masa de dining cu o structură solidă din metal este soluția perfectă pentru cei care caută un mobilier funcțional și stilat pentru interiorul lor. Această masă este disponibilă în 20 de culori diferite, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a o potrivi gustului și decorului individual al camerei.

Masa pe structură loft

Structura metalică cu dimensiunile de 4x2 cm a fost realizată cu grijă, asigurând stabilitatea și rezistența mobilei. Structura a fost vopsită cu pulbere într-o textură microscopă neagră și elegantă. Această finisare îi conferă un caracter modern și se potrivește perfect cu diferite stiluri de aranjament.

Masa pentru 6-8 persoane

Dimensiunea mare a mesei o face ideală pentru utilizarea în familie. Poate găzdui 6-8 persoane, oferind suficient spațiu în timpul meselor cu cei dragi și prietenii. Blatul solid cu dimensiunile de 190x90 cm oferă confort și funcționalitate. Masa de dining a fost realizată în Polonia de către tâmplari experimentați, garantând cea mai înaltă calitate a execuției. Combinând designul modern cu atenția la detalii în producție, o face o adiție elegantă în orice interior.

În concluzie, această masă de dining cu o structură solidă din metal reprezintă o combinație de stil, rezistență și funcționalitate. Disponibilitatea în 20 de culori diferite și structura metalică neagră elegantă fac din acesta un mobilier care se potrivește cu ușurință în diferite aranjamente interioare. Realizată în Polonia de către tâmplari experimentați, garantează cea mai înaltă calitate și durabilitate. Este alegerea ideală pentru cei care caută o masă de dining modernă și elegantă, care poate găzdui un număr mai mare de persoane.

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium