+40 312 297 730 [email protected] B2B

Masa de bar loft - Cappuccino

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 7 - 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 763,28 Lei 763.28
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Masa de bar la mansardă o alternativă la masa clasică.

Industrial masa de bar este o modalitate grozavă de a adăuga un pic de originalitate decorului tău fără a sparge banca. Aceasta este o modalitate simplă și eficientă de a oferi spațiului tău o oarecare personalitate și de a-l face să iasă în evidență de restul. Unul dintre beneficiile de a avea o bucătărie deschisă este flexibilitatea sporită pe care o oferă atunci când vine vorba de amplasarea mobilierului. Una dintre opțiuni este să renunți la masa tradițională de sufragerie în favoarea unei mese de bar și a scaunelor de bar.

Blatul mesei este realizat dintr-o placă laminată de 36 mm grosime. Este un material rezistent la umiditate. Acest finisaj va funcționa bine ca o completare a camerelor într-un stil modern, dar și puțin mai tradițional. Baza mesei este un cadru din oțel rezistent. Este un material care va fi grozav pentru orice încărcătură. Potrivirea mesei cu camera se poate realiza prin alegerea culorii potrivite. Sunt disponibile până la șaisprezece culori ale tablei.

Ce masă de bar să alegeți pentru bucătărie?

Când vine vorba de bucătării decorate în stil scandinav, merită să pariezi pe o masă în alb. Culorile maro vor funcționa bine în mansardă și încăperi puțin mai tradiționale. Când vine vorba de mobilier în culori de fructe, adică roz sau galben, astfel de propuneri vor fi grozave ca o revigorare interioară. Mesele de bar sunt o soluție excelentă atât pentru spații mari, cât și pentru cele mici. Sunt o modalitate excelentă de a economisi spațiu și de a adăuga o notă de stil casei tale.

Masa înaltă de bar pentru bucătărie este o soluție modernă și practică. Picioarele tradiționale au fost înlocuite cu un cadru de oțel, făcându-l ușor de păstrat curat. Datorită structurii sale clare și calității durabile, este un plus excelent pentru orice bucătărie.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium