+40 312 297 730 [email protected] B2B

Masă RTV loft - Beton

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 7 - 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 743,95 Lei 743.95
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Masa TV industrială loft

Dacă crezi că apartamentul tău are nevoie de unele schimbări, merită să arunci o privire la masa noastră metalică loft pentru TV. Masa noastră industrială pentru TV propusă se va potrivi în sufragerie. De asemenea, merită să acorzi atenție faptului că vorbim despre o masă în stil modern. Atunci când căutăm mobilă, cel mai important este utilitatea, dar asta nu înseamnă că putem uita că achiziția trebuie să arate corespunzător. Totul trebuie pregătit foarte atent.

Alegerea propunerii noastre este echivalentă cu alegerea unei combinații de simplitate și eleganță. De altfel, este suficient să arunci o privire la fotografie - clienții au la dispoziție două rafturi, pe care se pot potrivi multe lucruri necesare. Desigur, nimic nu stă în calea ca totul să fie menținut în cel mai bun ordine. Nu avem sertar sau raft închis, dar asta nu ar trebui să fie o problemă - nu întotdeauna avem nevoie să ascundem ceva, nu-i așa? Putem chiar spune că uneori este foarte bine ca obiectele importante să fie la îndemână.

Stil și funcționalitate - o combinație care garantează succesul

Tuturor le pasă ca produsul să se potrivească perfect cu interiorul. De altfel, vorbim despre un mobilier care este vizual menținut în stil modern și, prin urmare, se va potrivi perfect în diferite situații. Putem chiar spune că este o propunere din categoria celor care sunt capabile să atragă atenția oaspeților imediat ce trec pragul apartamentului. Masa noastră metalică face o impresie imensă într-un moment. Există propuneri care atrag privirile și una dintre aceste propuneri este tocmai masa noastră loft pentru TV.

Merită subliniat și faptul că clienții pot fi siguri de confortul deplin. Nu este vorba doar despre realizarea din oțel. Grosimea plăcii superioare este de 36 mm, în timp ce grosimea celei inferioare este de 18 mm. Masa este disponibilă în 20 de culori, astfel încât nu ar trebui să existe cele mai mici probleme cu cromatică.

Dimensiunea mesei TV

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium