+40 312 297 730 [email protected] B2B

Hoker metalic loft cu spătar - Grafit

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 7 - 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 628,01 Lei 628.01
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Taburet de bar din metal la mansardă cu spătar.

Echipamentul modern pentru bucătărie și sufragerie este semnificativ diferit de orice alt aranjament de ani în urmă. În zilele noastre, magazinele oferă o mare varietate de mobilier care vă va permite să finisați interiorul într-un mod neconvențional. Unul dintre completările la astfel de interioare sunt scaunele de bar care vor facilita utilizarea zilnică a bucătăriei.

În ce interioare arată cel mai bine scaunele de bar?

Un scaun de bar cu spătar este altfel numit un taburet bar cu spătar. Scaunele de bar sunt perfecte pentru bucătărie, sufragerie, cafenea sau sala de conferințe. Datorită faptului că sunt înalte, vă permit să le plasați lângă masa de culoare, astfel încât să puteți mânca sau bea convenabil. Oferta scaunelor noastre de bar este extrem de interesanta. Acest mobilier se va potrivi perfect în interioare de mansardă, moderne și minimaliste.

Producție de scaune de bar cu spătar.

Scaun de bar la mansardă de la oferta noastra este realizata din materiale alese. Pentru sezut a fost aleasa placa laminata cu grosimea de 36 mm, care imita lemnul. Datorită utilizării acestui material, scaunul arată elegant. In plus, in taburet cu spatar din oferta, structura este realizata din profil de otel 20 × 20 mm, care este vopsit cu pulbere. Datorită faptului că în producție sunt utilizate produse de înaltă calitate, clientul va putea folosi confortabil un scaun de bar cu spătar.

La alegerea unui scaun cu spătar, calitatea materialului , culoarea acestuia și înălțimea scaunului sunt importante, ceea ce va asigura posibilitatea corespunzătoare de utilizare confortabilă. De aceea iti oferim posibilitatea de a alege inaltimea si culoarea scaunului. Oferta noastră include până la șaisprezece nuanțe care vă vor permite să alegeți scaunul de bar potrivit pentru interiorul dvs. Construcția scaunului din oferta noastră va fi perfectă pentru interioare tip mansardă, industriale, moderne și minimaliste, datorită combinațiilor de culori discrete și designului slab.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium