+40 312 297 730 [email protected] B2B

Dulap de perete - Albastru

Rating: 4.92
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 3 - 10 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 483,08 Lei 483.08
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Pawlacz - Funcționalitate și estetică într-un singur produs

Pawlacz-ul nostru este fabricat dintr-o placă laminată rezistentă cu o grosime de 18 mm, care oferă soliditate și durabilitate. Această placă laminată de înaltă calitate este rezistentă la zgârieturi și pete, garantând utilizare îndelungată fără a-și pierde estetica.

Două rafturi practice

Pawlacz-ul este proiectat pentru a oferi depozitare practică. Echipat cu două rafturi, oferă suficient spațiu pentru organizarea și aranjarea diferitelor obiecte, cum ar fi pantofi, genți sau umbrele. Astfel, totul va fi ordonat și ușor accesibil.

Disponibil în 5 lățimi diferite

Pawlacz-ul nostru este disponibil în cinci lățimi diferite, permițându-vă să-l potriviți nevoilor și dimensiunilor spațiului dumneavoastră. Indiferent dacă aveți nevoie de un pawlacz pentru un hol mic sau pentru o holă spațioasă, cu siguranță veți găsi o lățime potrivită care să îndeplinească așteptările dumneavoastră.

O gamă bogată de culori

Pawlacz-ul este disponibil într-o gamă bogată de culori, oferindu-vă posibilitatea de a-l asorta interiorului și stilului de decor. Indiferent dacă preferați nuanțe moderne de gri, tonuri calde de maro sau culori vii, veți găsi cu siguranță o culoare potrivită pentru pawlacz care se va potrivi spațiului dumneavoastră.

Soliditate și durabilitate pe termen lung

Pawlacz-ul nostru este proiectat pentru soliditate și durabilitate. Fabricat din placă laminată de înaltă calitate și un cadru atent adaptat, pawlacz-ul vă va servi mulți ani, păstrându-și aspectul estetic și funcționalitatea. Este o soluție practică și durabilă pentru depozitarea și organizarea spațiului.

 

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 4.92

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium