+40 312 297 730 [email protected] B2B

Cuier cu oglindă - Roz

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 5 - 12 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 531,39 Lei 531.39
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Cumeraș vertical cu oglindă

Căutați un cuier de haine încăpător și stabil? Ai venit la locul potrivit! Modelul prezentat are 3 carlige triple (care sustine cel putin 9 huse!) si doua carlige duble. Constructie solida, confera stabilitate. Umerașul are o formă simplă, universală, este ușor de asamblat, nu ocupă mult spațiu și, cel mai important, ajută la organizarea tuturor articolelor de îmbrăcăminte exterioare. Datorită raftului suplimentar, va găzdui și multe alte accesorii precum: genți, rucsacuri sau umbrele. Un avantaj incontestabil este o oglindă mare.

Oglindă

O oglindă mare va fi cu siguranță utilă în fiecare sală. Combinația dintre un cuier cu o oglindă este o soluție foarte practică. Un raft suplimentar va găzdui accesoriile necesare, cum ar fi o umbrelă sau o geantă de mână.

Alegeri multiple

Culorile bogate, de asemenea, ușor se potrivesc cu împrejurimile altor mobilier și culoarea pereților. Umerașul poate fi un plus elegant, decorarea holului sau ascunderea în fundal. Datorită diferitelor modele disponibile, putem ajusta atât dimensiunea cuierului la hol, cât și forma, numărul de brațe sau cârlige ale acestuia.

Un număr mare de cârlige

Umerașul are până la 3 cârlige triple, datorită cărora obțineți până la 9 locuri pentru a agăța hainele. La fel ca și în cazul alegerii culorii cuierului, puteți alege una dintre cele patru culori disponibile ale cârligelor (aluminiu, crom, satinat, negru). Acest lucru vă va permite să creați un design de produs complet individual, care să vă reflecte complet caracterul și să vă facă apartamentul unic.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium