+40 312 297 730 [email protected] B2B

Consola pentru holul de la intrare - Stejar Sonoma

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 7 - 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Preț: 869,56 Lei 869.56
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Consola pentru sufragerie, hol

Vă prezentăm o consolă pentru sufragerie și hol, care se remarcă prin stilul său modern și calitatea superioară a execuției. Această consolă elegantă a fost creată dintr-o combinație de placă laminată cu o grosime de 18 mm și un profil solid din oțel cu dimensiuni de 20 mm x 20 mm.

Placa laminată cu o grosime de 18 mm nu este doar durabilă, ci și ușor de curățat și rezistentă la deteriorări. Suprafața sa netedă arată elegant și este ușor de întreținut curată. În plus, disponibilitatea diferitelor culori și modele de laminat vă permite să personalizați consola în funcție de gustul și designul interiorului dumneavoastră.

Profilul solid din oțel cu dimensiuni de 20 mm x 20 mm oferă o construcție stabilă a consolei, asigurând stabilitate și rezistență. Acest profil a fost realizat cu atenție pentru a satisface cele mai exigente standarde de calitate. Aspectul minimalist se încadrează perfect în stilul modern și adaugă caracter întregii construcții.

Datorită versatilității sale, consola poate fi utilizată în diferite scopuri. Poate servi ca loc pentru așezarea decorațiunilor, ramei cu fotografii, florilor sau altor obiecte mici. În plus, spațiul disponibil sub blat poate fi folosit pentru depozitarea încălțămintei, puteți plasa acolo un organizer pentru pantofi sau chiar un mic dulap pentru pantofi și alte obiecte necesare pe care doriți să le aveți mereu la îndemână.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium