+40 312 297 730 [email protected] B2B

Comodă TV metalică cu sertar nuc - colecția Metalove

Rating: 4.83
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 8 - 20 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 995,16 Lei 995.16
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Dulap TV din metal cu sertar - Colecția Metalove

Mobilier nou colecția Metalove este o combinație de stil de designer și funcționalitate. Un dulap TV elegant este un decor perfect pentru sufragerie. Datorită cadrului metalic, mobilierul capătă un stil industrial unic și foarte la modă. Dulapurile care se încuie cu un raft vor găzdui cu siguranță o mulțime de lucruri necesare. Un raft deschis cu sertar este ideal pentru accesoriile necesare in zona TV. În plus, elementele metalice sunt realizate estetic și cu precizie. Datorită acestui fapt, veți avea în camera dvs. de zi mobilier de o calitate excepțională, de care vă veți bucura ani de zile.

Mobilierul este realizat din scândură de mobilier de înaltă calitate, cu o grosime de 18 mm. Disponibil în până la 20 de culori și modele.

Cadru metalic

Datorită utilizării unui metal de designer cadru, dulapul TV se caracterizează printr-o mare stabilitate și durabilitate. Calitatea inalta a materialelor folosite face ca mobila sa va serveasca multi ani. Culoarea neagră conferă mobilierului un caracter modern, de designer, dar și universal.

Tocul este realizat dintr-un profil închis 2x2, vopsit cu pulbere în negru.

Colecția Metalove

Colecția Metalove este mobilier modern care va funcționa bine într-o cameră de zi de designer. Construcția metalică adaugă un stil mansardă. Formele simple, încăpătoare sunt în primul rând despre confort și funcționalitate.

Mobilierul de living Metalove este conceput astfel încât depozitarea și organizarea lucrurilor să fie ușoară, așa că este dotată cu sertare, dulapuri închise și rafturi. Colecția completă constă dintr-o masă dublă cu posibilitate de glisare, o bibliotecă simplă, o bibliotecă dublă, o comodă și două tipuri de dulapuri TV.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 4.83

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium