+40 312 297 730 [email protected] B2B
biurko szkolne narożne-buk - aga-.jpg
  • etichetă de vânzare

Birou școlar colț Aga - Fag

Rating: 4.9901

Configurează produsul:Preț: 1.554,66 Lei 1.689,85 Lei 1554.66
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile înainte de promoție: 1.342,99 Lei Dacă produsul este vândut timp de mai puțin de 30 de zile, este afișat cel mai mic preț de la momentul lansării produsului în vânzare
cantitate buc.
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Raty: RRSO 0%RATY 0% RRSO 0% Płatność Przelewy24 (PAYPO) i Comfino
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
implementare: deja de 3 zile
Garanție: 24 de luni

produs indisponibil

Descriere

Birou Colțar Aga — Modernitate la Fiecare Centimetru

Descoperă biroul colțar modern Aga, soluția ideală pentru cei care caută funcționalitate combinată cu un design modern. Estetica sa universală se potrivește în orice tip de interior, asigurând atât confortul în muncă, cât și un aspect estetic.

Spațiu de Lucru Inteligent

Biroul Aga depășește standardele datorită construcției sale inovatoare în forma literei L. Această formă nu doar utilizează eficient spațiul colțar, dar facilitează și organizarea muncii pe multiple dispozitive. Cele trei sertare adânci, combinate cu trei rafturi deschise, oferă un spațiu generos de stocare, ajutând la menținerea ordinii și organizării. Un avantaj suplimentar este portul pentru cabluri, care permite menținerea esteticii și ordinii pe suprafața biroului.

Proiectat Gândindu-ne la Tine

Fiecare birou Aga este rezultatul unei proiectări atente, destinată să satisfacă așteptările celor mai pretențioși utilizatori. Oferim o gamă largă de culori și modele, permițând adaptarea mobilierului la preferințele și stilul individual al fiecărui interior. Atenția noastră la detalii și funcționalitate face ca biroul Aga să fie nu doar un mobilier, ci și un element important care sprijină munca și creativitatea zilnică.

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium