+40 312 297 730 [email protected] B2B

Birou dublu Iron Duo Loft - Pin

Rating: 0

Configurează produsul:

Preț: 1.420,28 Lei 1420.28
cantitate buc.
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Raty: RRSO 0%RATY 0% RRSO 0% Płatność Przelewy24 (PAYPO) i Comfino
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
implementare: deja de 3 zile
Garanție: 24 de luni

produs indisponibil

Descriere

Birou dublu în stil loft

Biroul nostru dublu în stil loft este soluția perfectă pentru companii și birouri la domiciliu care au nevoie de un spațiu de lucru funcțional și elegant pentru două persoane. Cu o suprafață impresionantă de 180 cm, biroul poate găzdui fără probleme două locuri de muncă, oferind suficient spațiu pentru o activitate confortabilă.

Biroul este fabricat dintr-o placă solidă și rezistentă cu o grosime de 36 mm, ceea ce îi conferă o construcție solidă și o durabilitate de lungă durată. Este o piesă de mobilier care rezistă chiar și unei utilizări intense de-a lungul anilor.

Personalizează-ți biroul

Una dintre caracteristicile importante ale biroului nostru este posibilitatea de personalizare. Biroul este echipat cu două treceri pentru cabluri, care pot fi înlocuite cu treceri elegante din metal, adăugând un farmec industrial interiorului. De asemenea, puteți personaliza culoarea suprafeței de lucru din cele 20 de variante disponibile, pentru a se potrivi perfect stilului și decorului camerei.

Picioare metalice în stil loft

Stabilitatea biroului este extrem de importantă, de aceea l-am echipat cu picioare fabricate dintr-un profil metalic rezistent cu dimensiunile de 6x2 cm sau 8x2 cm - alegerea vă aparține. Acest lucru nu numai că asigură soliditatea, dar oferă și o estetică modernă și robustă, care se potrivește perfect stilului loft.

Montarea biroului este foarte simplă și fiabilă. Toate componentele necesare pentru asamblare sunt incluse, iar instrucțiunile pas cu pas facilitează procesul de asamblare.

Vă oferim un birou dublu în stil loft care combină funcționalitatea, durabilitatea și designul modern. Datorită posibilității de personalizare, puteți crea un birou care să îndeplinească perfect nevoile și gusturile dumneavoastră. Lucrați confortabil și cu stil cu biroul nostru dublu în stil loft!

 

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium