+40 312 297 730 [email protected] B2B

Birou colțar loft - Stejar auriu

Rating: 4.99002
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 7 - 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:Preț: 2.075,35 Lei 2075.35
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Birou colțar loft - eleganță și funcționalitate într-un singur loc

Aceasta este soluția perfectă pentru cei care caută confort și design unic în locul lor de muncă - biroul colțar loft. Stilul său unic loft se potrivește perfect atât în interioarele moderne, cât și în cele industriale. Datorită funcționalității și rezistenței sale, vă va oferi condiții optime de lucru pe termen lung.

Stil și rezistență - placă laminată cu o grosime impresionantă

Biroul colțar loft este fabricat din placă laminată de înaltă calitate, cu o grosime de 36 mm, ceea ce asigură durabilitate și rezistență la deteriorare. De asemenea, materialul are o densitate de 684 kg/m3, ceea ce confirmă standardul ridicat de fabricație conform normei EN 323.

Dimensiuni personalizate - alegeți lățimea blatului

Biroul loft vă oferă posibilitatea de a alege lățimea blatului în configurator, ceea ce vă permite să potriviți perfect piesa de mobilier în interiorul dvs. Adâncimea standard a blatului este de 60 cm, oferind suficient spațiu pentru utilizare confortabilă.

Cromatică modernă - două variante de culoare pentru picioare

Blatul biroului este disponibil în 20 de culori. Nuanța de gri se încadrează perfect în tendințele loft și industriale. Alegerea culorilor pentru picioare (alb sau negru) vă permite să potriviți piesa de mobilier în funcție de preferințele individuale.

Iluminare LED - modernitate și funcționalitate

Biroul colțar loft este echipat cu un sistem de iluminare LED RGB, care vă oferă posibilitatea de a alege culorile și de a le controla cu ajutorul unui pilot. Banda LED de 5 m este energetic eficientă (clasă A+), garantând 50.000 de ore de utilizare și adăugând un caracter modern interiorului.

Soluții bine gândite - trecere pentru cabluri

Biroul este echipat cu o trecere pentru cabluri, disponibilă în versiunea rotundă din PVC (diametru de 58 mm) sau dreptunghiulară (160 × 80). Trecerea dreptunghiulară este fabricată dintr-un profil de aluminiu gros, echipat cu o perie de înaltă calitate, asigurând ordine și estetică pe biroul dvs.

Birou colțar loft - creați locul de muncă visat

Alegând biroul colțar loft, obțineți nu doar o piesă de mobilier elegantă și rezistentă, ci și posibilitatea de a personaliza caracteristicile sale în funcție de nevoile și preferințele dvs. Creați un loc de muncă care nu doar este funcțional, ci și vă inspiră în fiecare zi. Nu mai așteptați, descoperiți proprietățile sale unice și bucurați-vă de biroul colțar loft perfect în interiorul dvs.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 4.99002

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium