+40 312 297 730 [email protected] B2B

Bibliotecă cu uși - Kuba - Stejar auriu

Rating: 4.83333
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 8 - 20 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 995,16 Lei 995.16
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

De ce merită să alegeți o bibliotecă cu uși Kuba?

Biblioteca pe care o propunem este un garanție a eleganței. De asemenea, merită să acordați atenție dimensiunii - șase rafturi ar trebui să vă permită să găzduiți tot ceea ce este cel mai important pentru dvs. În plus, în partea de jos avem o ușă care include trei rafturi. Astfel, lucrurile pot fi împărțite în două grupe - cele care sunt expuse și cele care urmează să fie ascunse. Probabil că nu trebuie să convingi pe nimeni că deseori ne dorim ca unele articole să fie într-un loc sigur.

Când se caută mobilier, ar trebui să se țină cont de confortul și comoditatea - aceasta este baza. În plus, trebuie să aveți în vedere și faptul că fiecare piesă de mobilier trebuie prezentată corespunzător. Casa/apartamentul ar trebui să fie într-un sens larg de ordine. Alegerea propunerii noastre poate fi considerată o soluție universală. Drept urmare, biblioteca se va potrivi chiar și în interioare moderne sau în camere elegante și stilate. De asemenea, este bine să priviți situația dintr-o perspectivă diferită - produsul este disponibil în până la 20 de culorih. Deci nu ar trebui să fie o problemă să găsiți ceva care să se potrivească cu interiorul.

Biblioteca cu uși.

Important De asemenea, este important să ne amintim că nu putem prezice totul. Imaginați-vă, de exemplu, să cumpărați cărți noi și să vă dați seama că nu există loc în care să le depozitați - ar fi frustrant. Prin urmare, achiziționarea bibliotecii propuse cu uși este și o pregătire pentru circumstanțe neașteptate.

La Yrke, înțelegem că găsirea mobilierului potrivit pentru casa sau apartamentul tău poate fi o sarcină dificilă. De aceea, vă oferim sfaturi profesionale și produse de înaltă calitate, care vă vor satisface așteptările.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 4.83333

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium