+40 312 297 730 [email protected] B2B

Masuta mica de bucatarie cu levitatie - Stejar artizanal

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 7 - 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 502,41 Lei 502.41
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Masa mica de bucatarie

Vă prezentăm o masă mică de bucătărie, perfectă pentru cei care apreciază funcționalitatea și forma minimalistă în bucătăria lor. Această masă practică a fost concepută având în vedere economisirea spațiului și designul modern.

Masa este realizată din placă de înaltă calitate, cu o grosime de 36 mm, ceea ce îi garantează soliditatea și durabilitatea. Suporturile metalice montate pe perete vă permit să obțineți un efect unic de „picioare invizibile”, datorită căruia câștigați spațiu suplimentar sub blatul mesei. Este soluția perfectă pentru bucătăriile mici unde fiecare centimetru contează.

Suporturi metalice solide

Suporturile metalice fiabile sunt un element cheie al acestei mese, asigurând stabilitate și confort de utilizare. Fie că o folosești ca masă pentru pregătirea meselor sau ca zonă de luat masa, poți fi sigur că masa își va menține rezistența mulți ani.

Mesele noastre de bucătărie cu suport metalic sunt special concepute și destinate a fi montate pe pereți cu rezistență adecvată, precum beton sau cărămidă. Din păcate, nu recomandăm montarea acestor mese pe pereții din gips-carton. Montarea unor obiecte grele, cum ar fi mesele noastre de bucătărie, pe aceste tipuri de pereți poate duce la deteriorarea acestora, precum și un risc pentru siguranță.

Configurați tabelul pentru spațiul dvs.

Oferta noastră include diferite lungimi și lățimi ale blatului de lucru, datorită cărora aveți libertate deplină în alegerea dimensiunilor perfecte care se potrivesc bucătăriei dumneavoastră. Până la 20 de decoruri de culori diferite vă vor permite să potriviți masa la gustul dvs. și la designul interior.

Această masă mică de bucătărie este o combinație de confort, funcționalitate și design modern. Indiferent dacă aveți nevoie de un loc de muncă sau doriți să aranjați un loc confortabil pentru o masă rapidă, masa noastră va răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium