+40 312 297 730 [email protected] B2B

Unitate de rafturi post - Ada - Beton

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 8 - 20 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 908,20 Lei 908.20
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

O bibliotecă - o piesă de mobilier elegantă pentru utilizare universală

Există multe moduri de a aranja funcțional spațiul unei camere - dar sunt toate bune? O soluție universală sunt bibliotecile minimaliste care vor găzdui obiectele și accesoriile necesare chiar și în spații mici - un exemplu în acest sens este biblioteca clasică, care se potrivește perfect atât în interioarele clasice, cât și în cele moderne.

Biblioteca pentru o cameră. se caracterizează atât prin simplitate cât și prin eleganță. Este format din mai multe rafturi deschise din față, care vor găzdui și vor afișa în mod eficient articolele așezate pe ele. În plus, o bibliotecă îngustă cu post se va potrivi chiar și în zonele foarte problematice sau va deveni un plus funcțional, de exemplu, pentru o cameră pentru copii, unde de multe ori suntem limitați de spațiu. De asemenea, va fi grozav în sufragerie atunci când avem nevoie de un loc unde să depozităm cărți sau alte decorațiuni și suveniruri.

Biblioteca, stâlp pentru camera unui copil

Biblioteca îngustă cu post își datorează, de asemenea, aspectul său stilat și elegant picioarelor impresionante într-o culoare diferită, contrastantă - datorită cărora va fi mult mai ușor de păstrat curat sub ea, în timp ce peretele din spate va împiedica obiectele. depozitat în ea de la cădere. Dimensiunile sale permit să fie folosit ca o singură piesă de mobilier, dar, dacă este necesar, nimic nu împiedică utilizarea unei unități de rafturi duble sau chiar triple - datorită acestui lucru, umple eficient și funcțional spațiul unui living mare sau dormitor. Biblioteca cu stâlp îngust va fi, de asemenea, perfectă pentru nișuri sau ca piesă de mobilier de colț.

O gamă largă de culori vă va permite să asortați biblioteca cu stâlp în cameră cu alte mobilier și echipamente care sunt deja încorporate. camera. Puteți alege dintre cele mai universale culori, precum albul, precum și alte culori și mai surprinzătoare - piesa de mobilier este disponibilă în până la 16 variante!

Alegeți o piesă de mobilier funcțională și atemporală care va completa cu stil interiorul camerei tale, iar acest lucru va asigura efectul de eleganță! Biblioteca cu post este realizată din materiale de precizie și de înaltă calitate, datorită cărora va rămâne mult timp în casă!

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium