+40 312 297 730 [email protected] B2B

Stâlpul suspendat Nell II

Rating: 3.66667

Configurează produsul:

Preț: 473,42 Lei 473.42
cantitate buc.
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Raty: RRSO 0%RATY 0% RRSO 0% Płatność Przelewy24 (PAYPO) i Comfino
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
implementare: deja de 3 zile
Garanție: 24 de luni

produs indisponibil

Descriere

Dulap suspendat cu două uși spațios

Dulapul suspendat pentru baie este fabricat dintr-o placă laminată durabilă cu o grosime de 16 mm, asigurând soliditatea și rezistența construcției. Ușile dulapului sunt realizate din MDF în culoare alb mat sau lucios (acril), adăugând eleganță și modernitate.

Corpul dulapului este disponibil în trei culori: stejar Sonoma, stejar Artisan și alb, permițându-vă să îl asortați cu diferite stiluri de amenajare în baie. Marginile corpului sunt finisate cu PVC, care este rezistent la umiditate, oferind protecție împotriva acțiunii umidității.

Montajul dulapului se face cu ajutorul excentricelor, ceea ce înseamnă că elementele de asamblare sunt ascunse și nu se văd capacele în exterior. Astfel, dulapul arată estetic și uniform.

Dulapul este echipat cu patru rafturi, care permit depozitarea practică a produselor cosmetice și a articolelor de igienă. Rafturile au reglarea înălțimii, ceea ce vă permite să le adaptați la nevoile și preferințele individuale ale utilizatorului.

Dulap suspendat cu 4 rafturi

Dulapurile noastre pentru baie sunt fabricate exclusiv din componente de marcă, utilizând o placă cu o grosime de 16 mm, ceea ce garantează calitatea și durabilitatea ridicată. Folosim elemente de montaj durabile și solide, precum și accesorii care asigură utilizarea pe termen lung.

Aspectul dulapului este foarte atractiv, adăugând modernitate și stil băii. Placa utilizată în producție provine din producția poloneză, cu o grosime de 16 mm, ceea ce indică calitatea ridicată a materialelor.

Elementele dulapului au fost, de asemenea, finisate cu o margine din PVC rezistent la umiditate, ceea ce crește durabilitatea și rezistența la condițiile din baie.

Acest dulap suspendat cu două uși este o alegere excelentă pentru cei care caută atât un spațiu practic de depozitare, cât și un element decorativ de design.

Acest dulap pentru baie este o alegere excelentă care va combina funcționalitatea, estetica și durabilitatea în baia dvs., oferind un spațiu practic și elegant de depozitare.

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium