+40 312 297 730 [email protected] B2B

Stâlpul suspendat Nell I

Rating: 0
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 473,42 Lei 473.42
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Dulap suspendat pentru baie

Dulapul suspendat pentru baie a fost proiectat pentru a satisface așteptările dvs. în ceea ce privește funcționalitatea și estetica. Este disponibil într-o versiune cu fața lucioasă albă (acrilic) sau în alte trei culori: stejar Sonoma, stejar Artisan și alb mat.

Dulapul este fabricat dintr-o placă durabilă cu o grosime de 16 mm, garantând soliditatea și rezistența. Marginile laterale ale dulapului sunt acoperite cu PVC, care este rezistent la umiditate, oferind protecție suplimentară împotriva acțiunii umidității în baie.

Ușile dulapului pot fi montate atât pe partea dreaptă, cât și pe partea stângă, ceea ce face dulapul universal și ușor de adaptat preferințelor și nevoilor dvs. de aranjare.

Rafturile dulapului au reglaj în înălțime, ceea ce permite adaptarea lor la produsele cosmetice și articolele de igienă stocate. Puteți manipula liber poziționarea rafturilor în sus și în jos pentru a asigura utilizarea optimă a spațiului.

Dulapul suspendat este montat pe suporturi invizibile, conferindu-i un aspect elegant și făcându-l să pară aproape că plutește în aer.

Dulap deschis pentru baie

Dulapurile noastre pentru baie sunt fabricate din componente de marcă, utilizăm o placă cu o grosime de 16 mm, asigurând soliditatea și durabilitatea. Elementele de montaj și accesoriile utilizate sunt durabile și rezistente, proiectate pentru utilizare pe termen lung.

Aspectul mobilei noastre este extrem de atractiv, adăugând eleganță și modernitate băii dvs. Placa utilizată în producție provine din producția poloneză și are o grosime de 16 mm, ceea ce garantează calitatea și durabilitatea ridicată.

Acest dulap pentru baie este o alegere excelentă care va combina funcționalitatea, estetica și durabilitatea în baia dvs., oferind un spațiu practic și elegant pentru depozitare.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 0

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium