+40 312 297 730 [email protected] B2B

Stâlp de baie suspendat Zoja - Stejar sonoma

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 579,70 Lei 579.70
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Dulap suspendat pentru baie

Dulapul suspendat pentru baie este o soluție elegantă și funcțională pentru baia ta. Este fabricat dintr-o placă laminată durabilă cu o grosime de 16 mm, ceea ce asigură o construcție solidă. Marginile dulapului sunt acoperite cu PVC, ceea ce face dulapul rezistent la umiditate și abur.

Dulapul este echipat cu o mâner metalic de culoare argintie, care îi conferă un aspect modern. Ușile sunt fabricate din MDF de înaltă calitate, ceea ce conferă dulapului un aspect exclusivist.

Spatele dulapului este fabricat dintr-o placă HDF cu o grosime de 3 mm, ceea ce asigură stabilitatea și soliditatea construcției. Astfel, dulapul suspendat pentru baie este durabil și rezistent la deteriorări. Acest dulap suspendat pentru baie nu este doar practic, ci și estetic, potrivindu-se perfect în băile moderne și elegante.

Dulap spațios cu 4 rafturi

Dulapul are 4 rafturi, iar reglarea înălțimii lor permite adaptarea lor la nevoile și preferințele utilizatorului. Puteți ajusta ușor rafturile pentru a depozita produse cosmetice sau articole de igienă. Acest dulap suspendat pentru baie oferă nu doar o soluție practică de depozitare, ci și un aspect estetic și durabilitate. Va fi o completare ideală pentru baia ta, oferind funcționalitate și o prezentare stilată.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium