+40 312 297 730 [email protected] B2B

Set trei rafturi suspendate - Stejar Sonoma

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Preț: 193,23 Lei 193.23
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Set de trei rafturi suspendate

Afișează-ți articolele preferate cu un farmec unic cu acest set elegant de trei rafturi de perete. Rafturile noastre sunt modalitatea perfectă de a vă decora interiorul, creând în același timp un spațiu practic de depozitare. Disponibil în două culori la modă - alb și stejar Sonoma - aceste rafturi sunt un plus excelent pentru orice decor.

Setul include trei rafturi de lungimi diferite care permit aranjarea liberă a spațiului. Un raft scurt cu o lungime de 40 cm este perfect ca bibliotecă expusă pentru cărți, decorațiuni sau plante. Raftul lung de 60 cm va oferi suficient spațiu pentru a depozita o colecție de bibelouri, iar raftul lung de 80 cm vă va permite să expuneți articole mai mari și mai dimensionale.

Rafturi de perete funcționale

Rafturile noastre de perete sunt realizate din materiale de înaltă calitate, ceea ce le garantează rezistența și durabilitatea. Datorită construcției solide, poți fi sigur că obiectele tale de valoare sunt în siguranță și vor arăta grozav mulți ani.

Asamblarea setului este simplă și intuitivă, datorită căruia te vei putea bucura de un element de decor frumos și funcțional în casa ta în scurt timp.

În concluzie, un set de trei rafturi de perete este o modalitate excelentă de a vă condimenta și de a vă organiza spațiul. Alege una dintre cele două culori disponibile pentru a potrivi rafturile pe gustul tău și cu designul interior. Distrați-vă cu amenajarea și scoateți în valoare întregul potențial al spațiului dvs. cu rafturile noastre de perete!

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium