+40 312 297 730 [email protected] B2B

Descriere

Un raft suspendat modern cu utilizare universală.

Raftul suspendat modern este realizat din placă laminată de înaltă calitate grosime 36 mm. Asta înseamnă că este o piesă de mobilier solidă și durabilă, pe care poți păstra în siguranță cărțile tale preferate și alte accesorii. Avantajul său special este minimalismul total - nu are ornamente suplimentare și complet invizibil montarea pe un braț ascuns.

Datorită acestui lucru, arată foarte elegant și îl poți asorta oricărui interior, indiferent de stilul în care a fost decorat. Mobilierul modest ca adaosuri și ornamente este o tendință care va fi în primul rând perfectă pentru amenajările moderne, în care minimalismul cântă la prima vioară - gândiți-vă dacă o astfel de piesă de mobilier se potrivește perfect cu nevoile și așteptările dvs. atunci când vă amenajați un loc confortabil de lucru sau unul funcțional. sufragerie.

Raft suspendat nu numai pentru bucătărie.

Cu toate acestea, raftul suspendat modern are o utilizare și mai universală, deoarece îl poți folosi și în alte încăperi, precum bucătărie, fără teamă. Acest raft suspendat practic si elegant pentru bucatarie va fi perfect ca loc suplimentar pentru condimente, ustensile de bucatarie sau chiar ierburi in ghiveci. Datorită acesteia, veți câștiga spațiu suplimentar pentru depozitarea diferitelor tipuri de accesorii de bucătărie.

Raftul suspendat pentru bucătărie, care are o fixare invizibilă pe un braț ascuns, este disponibil în până la 20 de culori diferite. Datorită acestui lucru, îl puteți potrivi în culoare cu alte mobilier și echipamente. În acest fel, obții o bucătărie sau o cameră într-o culoare uniformă, ceea ce o face mereu mai elegantă. Raftul suspendat pentru cărți și pentru bucătărie este disponibil și la un preț atractiv, datorită căruia o mică renovare va deveni și economică.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 4.97

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium