+40 312 297 730 [email protected] B2B

Raft de depozitare metalic în colț - Argintiu

Rating: 0
Preț: 357,48 Lei 357.48
cantitate buc.
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Raty: RRSO 0%RATY 0% RRSO 0% Płatność Przelewy24 (PAYPO) i Comfino
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
implementare: deja de 3 zile
Garanție: 24 de luni

produs indisponibil

Descriere

Raft de depozitare din materiale de înaltă calitate și cu protecții

Raftul de depozitare a fost creat pentru a organiza eficient spațiul în diferite locuri, cum ar fi pivnițe, garaje, depozite și magazine. Pentru producția raftului s-au utilizat materiale de înaltă calitate, pentru a asigura durabilitatea și rezistența de-a lungul anilor. Acest raft este perfect pentru depozitarea diferitelor obiecte.

Asamblare fără șuruburi și configurare flexibilă a rafturilor

Asamblarea acestui raft este simplă și nu necesită utilizarea uneltelor. Poate fi ușor asamblat și demontat, oferind posibilitatea de a-l adapta la nevoile individuale. Puteți configura rafturile în orice mod pentru a le adapta la cerințele specifice ale obiectelor depozitate.

Durabilitate și capacitate de încărcare a raftului

Raftul este fabricat din oțel galvanizat, care oferă rezistență la coroziune. Acest lucru este important în cazul depozitării în condiții umede sau dificile, cum ar fi pivnițele. Rafturile sunt fabricate din placaj MDF solid, care este ușor de curățat și are o capacitate mare de încărcare. Fiecare raft poate suporta o încărcătură maximă de până la 175 kg, ceea ce face acest raft ideal pentru depozitarea atât a obiectelor ușoare, cât și a celor mai grele.

Stabilitate și protecție pentru podea

Picioarele raftului sunt protejate cu capace din plastic, ceea ce oferă stabilitate și protejează podeaua de zgârieturi. Astfel, raftul nu doar depozitează eficient obiectele, ci are și grijă de estetică și siguranța mediului înconjurător.

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium