+40 312 297 730 [email protected] B2B

Raft de birou pentru dosare - Stejar Sonoma

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 8 - 20 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 792,26 Lei 792.26
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Raft de birou pentru dosare

Echiparea corespunzătoare a biroului este o chestiune de alegere a mobilei potrivite. Acestea ar trebui să ia în considerare nevoile biroului și să asigure un mediu de lucru adecvat, precum și stocarea documentelor, de exemplu. Cu siguranță, biroul și scaunele confortabile sunt mobilierul care trebuie să se găsească în birou, dar trebuie să se gândească și la asigurarea unui spațiu pentru stocarea adecvată a documentelor, care de obicei sunt multe în fiecare birou.

Dosarele sunt o idee bună pentru documentele din birou, deoarece permit separarea lor în funcție de tematică sau de date. Fiecare dosar poate fi etichetat în orice mod, ceea ce facilitează găsirea rapidă a documentelor necesare. Pentru a menține ordinea în dosare, este bine să se ia în considerare achiziționarea unui raft pentru depozitarea lor. Raftul de birou pentru dosare este o soluție care nu numai că facilitează menținerea ordinii, dar poate fi și o piesă interesantă și bine potrivită cu celelalte elemente de mobilier din interior.

Confortabil și durabil

Raftul de birou pentru dosare este în primul rând foarte bine proiectat în ceea ce privește dimensiunile sale. Astfel, dosarele pot fi plasate pe rafturile sale fără probleme și se poate fi sigur că le scoaterea lor nu va fi o problemă. Raftul nu este prea lat, ceea ce este cu siguranță un avantaj. Poate fi amplasat fără probleme în aproape orice loc. Are 4 rafturi, ceea ce permite depozitarea unui număr mare de dosare pe ele.

Dacă este nevoie de mai mult spațiu de depozitare, se pot amplasa fără probleme mai multe rafturi unul lângă altul. Raftul este fabricat din placaj laminat de înaltă calitate, ceea ce asigură nu numai durabilitatea sa adecvată, ci și obținerea aspectului dorit. Este disponibil în 16 culori diferite, ceea ce permite alegerea celei mai potrivite pentru biroul și aranjamentul său. Raftul stă pe picioare late, ceea ce asigură durabilitatea sa și facilitează curățarea chiar și sub rafturi.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium